Skip to main content
13. april 2023

Rokade i føtex: Ny varehuschef i Svendborg kommer fra Vejle

Fra 1. april er der kommet ny varehuschef i føtex i Møllergade, Svendborg. Peter Lund Tørving tiltræder efter Nicolai Pakula, der er rejst til føtex i Haderslev.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA SALLING GROUP

Fra 1. april er der kommet ny varehuschef i føtex i Møllergade, Svendborg. Peter Lund Tørving tiltræder efter Nicolai Pakula, der er rejst til føtex i Haderslev.

Peter Lund Tørving er ny mand i spidsen for føtex i Møllergade, Svendborg. Han satte sig i varehuschef-stolen 1. april, og har dermed overtaget posten efter Nicolai Pakula, der er rejst til føtex i Haderslev for at være varehuschef der.

Peter Lund Tørving er ny mand i spidsen for føtex i Møllergade, Svendborg. Pressefoto: Salling Group

Peter Lund Tørving kommer fra en stilling som varehuschef i føtex, Vejle, og han sig glæder over, at han nu er blevet en del af Svendborg og til at lære kunderne at kende.

Jeg ser frem til, at jeg overtager et flot og velfungerende varehus med et stærkt og dygtigt personale, som jeg kun kan glæde mig over at stå i spidsen for. Derudover har jeg altid set Svendborg som en dynamisk og spændende by at være i – det gælder både erhvervsmæssigt og kulturelt – og så ligger Svendborg jo i et fantastisk naturområde,” siger Peter Lund Tørving, der til dagligt bor i Odense.

For regionschef i føtex på Fyn, Vestsjælland og Sønderjylland, Henrik Laursen, er Peter den helt rigtige mand til posten i Svendborg.

Peter har været i Vejle i en håndfuld år, og tiden er nu moden til, at han kan stå i spidsen for et større varehus. Han har vist stor vedholdenhed gennem årene. Han er samtidig loyal og dygtig til både personale og drift,” siger Henrik Laursen.

Peters skifte til Svendborg fra Vejle er en del af en rokade af varehuscheferne i føtex. Når kalenderen viser 1. maj rykker Kim Jensen til Vejle fra føtex i Egå ved Aarhus. Hans plads bliver overtaget af Mads N. Olesen 1. juni, der hidtil har været varehuschef i føtex Food i CeresByen i Aarhus.