Skip to main content
29. maj 2024

Sæsonafslutning hos GOG bød på opbakning og afsked

Tirsdag den 28. maj inviterede GOG til stor sæsonafslutning. Og der var stor opbakning, da håndboldklubben markerede afslutningen på en spændende sæson, hvor tiden også var kommet til at tage afsked med flere trænere og spillere.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: LokalNyt Svendborg

Der var mange følelser i spil tirsdag aften, da omkring 600 GOG-fans var mødt op i Gudmehallernes hal 2 til sæsonafslutning hos GOG – en sæson som nok må betegnes som lidt omskiftelig. For selvom sæsonen bød på to flotte pokaler, var den glippede chance for at komme i semifinalen til DM ikke glemt.

Et farvel til store profiler

Sæsonen blev også afsluttet med et farvel til flere markante spillere. Især Frederik Clausen, som indstiller sin karriere grundet knæproblemer, fik mange klapsalver med på vejen. Det blev også til et farvel til Emil Madsen, som har spillet en stor rolle i GOG, og som fortsætter karrieren i det tyske hos THW Kiel. Han var dog ikke bleg for nævne, at det måske bliver til et comeback i det sydfynske på et senere tidspunkt.

Der blev også sagt farvel til andre prominente navne som Anders Zachariassen, som skifter til Bjerringbro-Silkeborg, og Aaron Mensing, der også bliver at finde i Bundesligaen.

Og det var ikke kun spillere, der blev taget afsked med, det blev også til et trænerfarvel til Thomas Brandt Nyegaard og Mikkel Voigt.

Men det blev også til en stor opbakning til ligaholdets nye træner Kasper Christensen, som meldte ud, at han er klar til et nyt kapitel.

Fotos: LokalNyt Svendborg