Skip to main content
29. januar 2024

Skårup IF glæder sig over langvarigt sponsorsamarbejde

Skårup IF har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK og SuperBrugsen Skårup fået udbetalt over 39.000 sponsorkroner.

Af: OK | Foto: OK
PRESSEMEDDELELSE

Gennem sin sponsoraftale med OK og SuperBrugsen Skårup modtager Skårup IF et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 39.091,96 kroner.

Man kan støtte Skårup IF ved at tanke hos SuperBrugsen Skårup. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

Vi er glade for vores lange sponsorsamarbejde med OK og SuperBrugsen i Skårup. Pengene bruger vi med særligt fokus på at skabe aktiviteter for børn og unge i vores nærområde, siger Arne Buch, der er formand for Skårup IF.

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. Fra 1. juni 2023 til 31. maj 2024 dobler OK støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

Fakta om OK og OK’s sponsorstøtte:
  • OK a.m.b.a. er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til intelligent energiovervågning, grøn el og varmepumper.
  • OK er et dansk andelsselskab og ejet af cirka 11.300 kunder og forhandlere
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 2.500 klubber og foreninger over hele landet.
  • Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i en række humanitære organisationer, herunder SOS Børnebyerne, Hospitalsklovnene, Kræftens Bekæmpelse mv.