Skip to main content
12. april 2024

Skal din arbejdsplads vinde en gratis workshop, hvor I får trænet hjernerne? Deltag i konkurrencen nu

Nu kan din arbejdsplads vinde en workshop med Mind Social, der sætter fokus på hjernens muskler, som vi alle bruger til opgaver og i vores relationer.

Af: Andreas Hjort | Foto: Mind Social

Mind Social er en konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med mental sundhed og trivsel. På den ene front genoptræner de folk efter hjernerystelse, stress, angst og andet, der belaster hjernen. På den anden laver de en række workshops på arbejdspladser og skoler.

Deres workshops omhandler funktionel hjernetræning. Deltagerne dykker ned i hjernens mekanismer og de mentale muskler, som vi alle skal bruge i hverdagens opgaver og i vores relationer. Det handler om at løfte de gode præstationer vi alle sammen jagter hos både os selv, den enkelte medarbejder og i teamet og om at opnå et overskud til opgaver og til relationer.

Fokus

Mind Social lægger vægt på at udforske mentale ressourcer, samarbejdsevner og muligheder for gensidig udvikling. Deres mål er at sikre at alle lykkes og trives i en travl og krævende hverdag, hvor kravene til præstationer og aktive beslutninger er konstante. Her kan du læse om, hvordan funktionel hjernetræning hjalp Tina tilbage efter kemobehandling.

Praktisk

Til denne workshop, som strækker sig over 1,5 time, kan der højest være 40 personer. Den kombinerer oplæg og praktiske øvelser, der gør deltagerne klogere på, hvordan deres hjerner arbejder i sammenhæng med hverdagens opgaver og udfordringer.

Workshoppen kan integreres som del af en personaledag, eller som et målrettet forløb med fokus på mental sundhed, eller lignende.

Til workshoppen skal der bruges et mødelokale eller lignende med fri gulvplads. Det er “kun” hjernerne, der skal svede, så alle kan deltage i deres almindelige tøj.

Deltag

Skal din arbejdsplads vinde? Så deltag i konkurrencen, ved at skrive i Facebook-tråden, hvor din arbejdsplads er, hvor mange I er og hvor i landet du ønsker, at workshoppen skal finde sted.

Vinderen kåres mandag den 22. april.