Skip to main content
30. maj 2023

Skal Sydfyn Cares hjælpe din virksomhed til ny, god arbejdskraft og social ansvarlighed?

Hos Sydfyn Cares er deres mission at matche virksomheder med dygtige medarbejdere, der har svært ved at finde vej ind på arbejdsmarkedet.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Alle har krav på et godt arbejdsliv. Derfor er missionen hos Sydfyn Cares at matche virksomheder med dygtige medarbejdere, der har svært ved at finde deres vej ind på arbejdsmarkedet.

Selvom arbejdsløsheden over hele landet lige nu ligger i bund, så betyder det ikke, at opgaven med at få flere i job er overstået. For der findes stadig en række mennesker, som endnu ikke har muligheden for at komme ind på arbejdsmarkedet på lige fod med andre.

Ifølge Sydfyn Cares går mere end 1400 mennesker ledige på Sydfyn, og det er mennesker som sagtens kan spille en vigtig rolle i virksomhederne – det kræver kun, at virksomhederne ændrer en smule i deres vante måder at gøre tingene på.

Derfor har Sydfyn Cares gjort det til deres formål at være bindeleddet mellem virksomhederne og de, der står udenfor arbejdsmarkedet.

Tag socialt ansvar

Sydfyn Cares er især interesserede i at hjælpe virksomhederne, der endnu ikke tager socialt ansvar. Derfor tilbyder de flere former for ydelser, som kan komme både virksomheden og de ledige til gode:

  • Sparring indenfor alle brancher med konsulenter fra Virksomhedsservice hos Svendborg Kommune
  • En vikarordning i samarbejde med Sydfyn Cares’ Vikarporten, hvor du kan få en vikar på faktura
  • Spændende arrangementer og netværksmøder

Derudover arbejder de på at kunne give virksomhedsejere endnu flere redskaber til social ansvarlighed, ESG og bæredygtighed i det daglige – noget som kun bliver vigtigere i fremtiden ift. at tiltrække nye medarbejdere, optage lån eller byde ind på kommunale opgaver.

Læs mere på sydfyncares.dk