Skip to main content
9. april 2024

Sommersæsonen er startet hos Restaurant Øret

Sommersæsonen er skudt i gang hos Restaurant Øret. Her kan du få en masse lækre retter, som er lavet på lokale, friske og økologiske råvarer.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Med et besøg hos Restaurant Øret er du sikret gode, danske retter lavet med friske råvarer, samt et touch af internationale specialiteter, til fornuftige priser.

Restauranten har nu åbnet op for sommersæsonen, hvilket betyder, at du kan besøge det charmerende sted og nyde mad lavet af friske og økologiske råvarer.

Friske råvarer

Den lokale fiskehandler leverer den friske fisk, mens den meget populære Ribeye Steak kommer fra Vindeby Slagteren. Spiser du ikke fisk eller kød, tilbyder restauranten også vegetar og veganske retter. Du kan finde hele menukortet her. Restauranten har et samarbejde med Økologisk Vinimport, som importerer lækre økologiske, veganske og biodynamiske vine fra certificerede vingårde i Spanien, som passer perfekt til restaurantens mad.

Køkkenet er åbent alle dage fra kl. 12-21.