Skip to main content
24. januar 2024

Spar Nord ser potentiale i det lokale

Selvom Spar Nord er en af landets største banker, arbejder de for og med lokalområdet – især i Svendborg. Her mødes du i øjenhøjde af lokale ildsjæle, der arbejder for at imødekomme dine ønsker og idéer på bedste vis.

Af: Isabella Ravn | Foto: Spar Nord Svendborg

Spar Nord har drevet bank i mere end 200 år, og denne lange periode har givet unikke erfaringer og indsigter, som selv en bank har svært ved at prissætte. I perioden sidenhen har Spar Nord brugt denne viden til at positionere sig som en af landets største banker, men måske vigtigst af alt, så tror banken på de byer, de er en del af. 

Uanset hvor i landet du møder en af deres lokale banker, bliver du mødt i øjenhøjde af personer, der arbejder for og med lokalområdet – og Svendborg er ingen undtagelse.

Sammen om at løfte byen

Hos Spar Nord Svendborg arbejder lokale ildsjæle for, at borgere og erhvervslivets ønsker og idéer bliver ført ud i livet til fordel for hele byen – både bank og by er afhængige af hinanden. Og når forretningen går godt hos Spar Nord, så giver de tilmed ud af overskuddet til forenings- og kulturlivet. Med andre ord støtter de dem, der giver liv til byen.

Dette er der kommet en video ud af, der viser, hvorfor Spar Nord netop er hele byens bank.