Skip to main content
23. juni 2023

Sponsorstøtte gavner ungdommen i Tved Boldklub og Svendborg Håndboldklub

Tved Boldklub har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 20.000 sponsorkroner. Svendborg Håndboldklub har også modtaget en sponsorcheck.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA OK.

Tved Boldklub har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 20.000 sponsorkroner. Svendborg Håndboldklub har også modtaget en sponsorcheck.

Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Tved Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 20.038,08 kroner.

Sponsorpengene fra OK betyder, at vi kan gøre lidt ekstra for medlemmerne i vores ungdomsafdelinger. Vi bruger dem til bolde, trøjer, rekvisitter, og hvad der ellers er brug for. De betyder også, at vi kan tillade os at holde kontingentet lidt lavere, end det ellers ville være nødvendigt. På sin vis er det jo ”gratis penge”, som vi får, hvis bare vi gør en indsats for at få folk til at anskaffe et OK-kort eller bruge OK-appen, siger formanden for Tved Boldklub, Michael Bisbo.

Svendborg Håndboldklub kan også glæde sig støtte fra OK. Checken er på 15.535,11 kroner.

Man kan støtte Tved Boldklub og Svendborg HK ved at tanke hos OK Svendborg Nord eller Kvickly Svendborg Storcenter. Det er nemlig OK og forhandlerne, der udbetaler pengene til foreningerne.

OK-kunder sparer pengene op

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.