Skip to main content
9. november 2023

Sponsorstøtte skaber hygge i lokal idrætsforening

Egense/Rantzausminde IF har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 17.000 sponsorkroner

Af: Marie Daugbjerg | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA OK

Egense/Rantzausminde IF har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 17.000 sponsorkroner.

Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Egense/Rantzausminde IF et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 17.811,61 kroner.

Man kan støtte ERI ved at tanke hos Dagli’Brugsen Rantzausminde. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

I år har vi prioriteret mange af sponsorkronerne fra OK til at indrette et hyggelokale i Rantzausmindehallen, hvor medlemmerne kan mødes i forbindelse med træning, kampe og stævner. Vi synes, at det sociale er en stor del af det at være medlem af en forening som vores. Ellers går pengene til nye bolde og materialer, siger Ulrik Banke, der er formand for Egense/Rantzausminde IF.

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. Fra 1. juni 2023 til 31. maj 2024 dobler OK støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

Fakta om OK og OK’s sponsorstøtte:
  • OK a.m.b.a. er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til intelligent energiovervågning, grøn el og varmepumper.
  • OK er et dansk andelsselskab og ejet af cirka 11.300 kunder og forhandlere
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 2.500 klubber og foreninger over hele landet.
  • Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i en række humanitære organisationer, herunder SOS Børnebyerne, Hospitalsklovnene, Kræftens Bekæmpelse mv.