Skip to main content
20. oktober 2022

Svendborg bærer nu titlen – Danmarks flotteste handelsby

Svendborgs borgmester Bo Hansen og Martin Larsen, formand for Shopping Svendborg, har netop modtaget prisen for Danmarks flotteste handelsby.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Nu er Svendborg officelt den flotteste handelsby! Svendborgs borgmester Bo Hansen og Martin Larsen, formand for Shopping Svendborg, har netop modtaget prisen for Danmarks flotteste handelsby ved en ceremoni i Fredericia.

Svendborg vandt titlen som Danmarks bedste handelsby ved prisuddelingen i Messe C i Fredericia blandt de mange nominerede.

Det er altid dejligt at vinde“, siger borgmester Bo Hansen.

Og Svendborg har fortjent prisen, fordi vi passer på vores by. Vi vil gerne udvikle vores by med omtanke. Vi vil følge med tiden, men også passe på byen, der har mange kvaliteter som en gammel middelalderby. Vi har formået at binde byen og havnen sammen et enestående miljø, hvor kunst, kultur og natur går op i en højere enhed. Det er vi stolte af“, fortsætter han.

At Svendborg kan kalde sig Danmarks flotteste by er også en besked, der både gør Martin Larsen, formand for Shopping Svendborg, stolt og glad.

Prisen for Danmarks flotteste by bekræfter og bestyrker os i, at det byrum, der over en årrække er skabt, er med til at gøre Svendborg til den attraktive handelsby, som den er. Det er en vigtig anerkendelse, der forplanter sig i butikkerne og ud til kunderne“, fortsætter Martin Larsen.

Det er Detailforum og rådgivningsvirksomheden Cowi, der står bag konkurrencen, hvor hele 20 byer torsdag dystede om en række titler, bl.a. om at blive ”Danmarks bedste handelsby.” Her løb Svendborg altså med sejren som ”den flotteste handelsby” i hele landet.

Stort tillykke herfra!