Skip to main content
14. maj 2024

Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning har 100 års jubilæum

Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning, Svendborgs ældste flyttefirma, kan i år markere et helt særligt jubilæum.

Af: Andreas Hjort | Foto: Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning

Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning kan i år fejre et helt særligt jubilæum.

Virksomheden kan nemlig markere 100 år som Svendborgs ældste og en af de mest pålidelige flyttevirksomheder. Siden sin grundlæggelse i 1924 af Verner Pedersen har virksomheden været en fast bestanddel af lokalsamfundet, og den leverer fortsat førsteklassesservice gennem tre generationer af ejerskab.

 

Verner Pedersen overleverede virksomheden til sønnen John, som i 1994 overdrog den til sin søn, Michael Pedersen, der stadig fører virksomheden i dag.

Under Michaels ledelse trives og vokser virksomheden fortsat og opererer i dag med mottoet: “Fra slot eller hytte… Brug os når du skal flytte”. Dette motto understreger virksomhedens alsidighed og evne til at håndtere enhver flytteopgave, uanset størrelse og sværhedsgrad.

International flyttepartner

Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning består i dag af en række moderne flyttebiler, som kan håndtere alt fra enkle hjemmeflytninger til erhvervsflytninger og udlandsflytninger, hvor virksomheden tilbyder møbelopbevaring eller lagerhotel.

Deres services strækker sig over hele Danmark, Skandinavien og Europa, og gennem et netværk af samarbejdspartnere kan virksomheden også håndtere flytninger til alle afkroge af verden.

Kvalitetssikret flytning

Du er altid sikret en flytning, der lever op til branchens højeste standarder og betingelser, når du vælger Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning, da de er medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Det betyder, at kunderne altid kan føle sig trygge og sikre, når de vælger dem som flyttepartner.

I løbet af de sidste 100 år har Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning opbygget et solidt ry for pålidelighed, kvalitet og professionalisme. Deres fortsatte succes vidner om deres evne til at tilpasse sig i en stadigt skiftende verden.

 

Fejring

Jubilæet fejres med en reception hos Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning den 1. juni kl. 13-17. Her vil der med hjælp fra Gourmetvognen blive serveret mad og drikke.