Skip to main content
10. november 2023

Svendborg spiller med de musikalske muskler med sydfynsk festival

Svendborg er rykket op på samme musikalske superliganiveau som Aarhus og København med offentliggørelsen af endnu et stort navn til festivalen Olympen Live.

Af: Live Culture | Foto: Live Culture
PRESSEMEDDELELSE

Svendborg spiller med de musikalske muskler efter offentliggørelsen af endnu et stort navn til festivalen Olympen Live. Popdronningen Medina, der er aktuel med arenakoncerter i Aarhus og København er netop tilføjet på plakaten.

Ambitionerne er store på Sydfyn, og med annonceringerne til musikprogrammet 2024 er der ingen tvivl om, at Olympen Live ønsker at være en del af den musikalske superliga. Musikbudgettet er fordoblet, og der er med dagens offentliggørelse ikke færre end tre arena-stjerner på musikprogrammet næste år.

Medina
Glæd dig til at opleve Medina til Olympen Live næste sommer. Pressefoto: Live Culture

Publikum har efter sommerens succesfulde koncerter kronet Medina som dansk popdronning uden sidestykke. Sommeren 2023 blev hendes helt store tilbagevenden, og hun har taget Danmark med storm.

I oktober annoncerede Medina to arenakoncerter, der på nuværende tidspunkt er tæt på udsolgt. Svendborg og Sydfyn generelt har altid været en højborg for kulturen, og nu indtager Olympen Live pladsen som en af Sydfyns største og stærkeste festivaler målt på musikbudget og den musikalske kaliber der leveres på scenen.

Det er fantastisk, at en så stor og højaktuel stjerne, som Medina, besøger Svendborg næste år. Vi har på Sydfyn og i Svendborg altid været kendt for vores rige kulturliv skabt af græsrødder, lokale interessenter og stærke spillere på markedet. Vi er stolte af de mange ildsjæle, der er med til at gøre Svendborg til en stor spiller inden for kulturen – lige fra basket og håndbold til store events og nu også Olympen Live. Det bliver en helt igennem fænomenal oplevelse til august næste år, siger Borgmester Bo Hansen

Et stærkt musikprogram

Der mangler kun ét band på programmet 2024. De fem offentliggjorte bands er: Medina, Jada, HUGORM, Hjalmer og Queen Machine. Der er ingen tvivl om at musikken til Olympen Live er populærmusik, musik danskerne kender og kan relatere til. Det bliver en festivaldag med en stor hitparade og fællesskab omkring musikken og hyggen.

Fakta:

Olympen Live ’24
  • Afholdes den 24. august på koncertpladsen bag ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborg.
  • Billetpriser fra 695 kr. + gebyr.
  • Læs mere på www.olympenlive.dk