Skip to main content
15. februar 2023

SvendborgSund PlanteSalg åbner op med friske forårsplanter den 19. februar

Foråret er på vej, og derfor åbner SvendborgSund PlanteSalg dørene op til massevis af skønne planter søndag den 19. februar.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Nu kan du godt begynde at drømme om blomstrende buske og spirende krydderurter. Foråret er på vej, og derfor åbner SvendborgSund PlanteSalg dørene op til massevis af skønne planter søndag den 19. februar.

Centralt på Tåsinge ligger gartneriet SvendborgSund PlanteSalg. Her finder du et bredt sortiment med alt til haven og altanen, bl.a. massevis af træer og buske, stauder, frø, løg, krydderurter og smukke potter og krukker. Derudover har de selvfølgelig også et flot udvalg af stueplanter.

Fra slutningen af februar kan du slå dig løs i gartneriets udvalg af planter og tilbehør, så du kan få gjort haven forårsklar eller pifte hjemmet op med lidt grønt. Personalet står klar til at give dig kyndig rådgivning, så du kommer hjem med planter, der passer perfekt til dine behov. Du kan blandt andet møde Brita Krems, der er ny medarbejder hos SvendborgSund PlanteSalg. Hun har masser af erfaring fra Kolding Plantecenter, og hun står klar med gode råd.

Besøg SvendborgSund PlanteSalg på åbningsdagen mellem kl. 09.00 og 16.00. Herefter har de åbent alle hverdage kl. 10.00-17.00 og i weekenden 09.00-16.00.