Skip to main content
8. januar 2024

Syv unge fynboer nomineret til årets kammerat

De syv nominerede til den særlige pris ”Fynske Bank Kammeratskabsprisen” er nu fundet blandt en lang række unge og foreningsaktive fynboer, som er indstillet til prisen af deres holdkammerater og trænere. Den endelige vinder kåres som en del af den traditionsrige fynske begivenhed Sportslørdag den 20. januar 2024 i Odense Idrætspark.

Af: Fynske Bank | Foto: Fynske Bank
PRESSEMEDDELELSE

Den 20. januar uddeler Fynske Bank for ottende gang Kammeratskabsprisen, når det traditionsrige arrangement Sportslørdag løber af stablen i Odense Idrætspark. Kammeratskabsprisen gives til en ung ildsjæl, som altid hjælper til, holder humøret højt og går forrest, når der skal samles penge ind til klubkassen.

De syv nominerede til den ærefulde titel er nu fundet blandt et stærkt felt af foreningsaktive unge fra hele Fyn. Finalefeltet består i år af repræsentanter for en bred vifte af både niche- og breddesport, herunder judo, pistolskydning, badminton og løb.

De nominerede til Kammeratskabsprisen er:

Den 14-årige løber Mille Schnell fra Bogenseløberne på Nordfyn

Den 14-årige badmintonspiller Jonas Bülow fra KRIF Kullerup-Refsvindinge Idrætsforening i Nyborg

Den 18-årige pistolskyder Sif Gorm Hansen fra Nyborg Skytteforening i Nyborg

Den 16-årige rytter Marie Dreyer Rindebæk fra Tankefuld Rideklub i Svendborg

Den 17-årige judo-kæmper Svend Asbjørn Gall fra judo-foreningen Kodokan Odense i Odense

Den 15-årige håndboldspiller Mathias Peterson fra Højby Håndbold i Odense

Den 13-årige håndboldspiller Theodor Hasager Hedevang fra IF Stjernen i Odense

De syv nominerede er udvalgt på baggrund af de begrundelser, som Fynske Bank har modtaget sammen med indstillingen. Fælles for de syv nominerede er, at de alle yder en særlig indsats ved at gå forrest som et godt eksempel, hjælpe deres kammerater og sørge for sammenhold og stemning til træning.

Vinderen af Fynske Bank Kammeratskabsprisen modtager 25.000 kr., som han eller hun kan bruge sammen med sit hold eller forening. Det kan for eksempel være en fællesrejse eller et socialt arrangement. Derudover modtager alle nominerede 3.000 kr.

Juryen, som finder frem til den endelige vinder, består i år af GOG-håndboldspilleren Frederik Clausen, sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, OB-fodboldspilleren Gustav Grubbe og regionsdirektør i Fynske Bank Odense, Thomas Thoft Madsen.