Skip to main content
11. marts 2024

Tankefuld Rideklub modtager pris på 15.000 kr.

Andelskassen hylder foreningen Tankefuld Rideklub og tildeler klubben bankens ”Sammen kan vi mere-pris 2024” i aktionærkreds Sjælland-Fyn. Med prisen følger 15.000 kr.

Af: Danske Andelskassers Bank A/S | Foto: Danske Andelskassers Bank A/S
PRESSEMEDDELELSE

På Andelskassens aktionærmøde 6. marts 2024 i Idrætscenter Midtfyn i Ringe uddelte banken traditionen tro Andelskasseprisen og tre ”Sammen kan vi mere-priser”. Priserne går til små og store initiativer, der skaber glæde, udvikling og sammenhold, og som gør en forskel i lokalsamfundet.

En af bankens ”sammen kan vi mere-priser” gik til Tankefuld Rideklub ved Svendborg.

I indstillingen står der blandt andet om klubben:

Tankefuld Rideklub er en klub, der rummer alle, lige fra terapiridning for personer med fysiske og psykiske handicap, elevrytteren, der kommer 1 gang om ugen, til de ambitiøse ryttere, der sigter efter en professionel ridekarriere. Tonen er hyggelig og afslappet, der lyder mange grin, og der småsnakkes rundt i alle kroge.

Tankefuld Rideklub modtog sammen med prisen 15.000 kroner.

Udover prisuddelinger på i alt 50.000 kr. til prismodtagere i aktionærkreds Sjælland-Fyn var der god mad, valg af aktionærråd og et foredrag ved livsstilsekspert Anne Glad på programmet. Og så naturligvis et oprids af det forgangne år i banken. Her fortalte administrerende direktør, Jan Pedersen, blandt andet om, at Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – i februar præsenterede et årsregnskab for 2023, der viste et historisk resultat før skat på 303,8 millioner kroner.

Mødet var for aktionærer i aktionærkreds Sjælland-Fyn og var det andet af fire aktionærmøder, som Andelskassen afholder i marts. Der deltog omkring 300 aktionærer til mødet.

Fakta:

Andelskassen uddeler hvert år Sammen kan vi mere-priserne og Andelskasseprisen til personer, grupper, virksomheder eller foreninger, der gør en forskel i deres lokalsamfund. Priserne uddeles i bankens aktionærkredse og består af fire priser til en samlet værdi af 50.000 kr. pr. aktionærkreds.

Andelskasseprisen er en særlig anerkendelse til en person eller et par, som har gjort en særlig indsats for et af aktionærkredsens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige områder. Her uddeler Andelskassen et beløb på 5.000 kr.

”Sammen kan vi mere-priserne” består af tre priser på hver 15.000 kr. Disse priser en særlig anerkendelse til tre foreninger, grupper eller lignende, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats for et af aktionærkredsenes lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område.