Skip to main content
9. januar 2023

TB Markeder har set sig lun på Svendborg og udvider med KREA-messer

TB Markeder er Danmarks største udbyder af kreative messer. Og grundet stor opbakning har de valgt at afholde en KREA-messe i Svendborg.

Af: Isabella Ravn | Foto:

TB Markeder har i 3 år nu afholdt loppemarkeder i den fantastiske Midtbyhallen i Svendborg. Og hver gang oplever de en sand tilstrømning af gæster og stadeholdere.

Opbakningen i Svendborg har været enorm. Og de har loppemarked igen den 15. januar 2023 i hallen, og allerede i slutningen af november havde de udsolgt af stadeholdere.

Denne gang har de så også genoplivet cafeteriet med yderst venlige familiepriser, for alle skal have en hyggelig og festlig dag til deres loppemarkeder i Midtbyhallen.

Entré kun 30,- og børn under 14 gratis. Der er åbent fra 10-16 søndag den 15. januar.

TB Markeder udvider nu også med en af de populære KREA-messer i Svendborg

TB Markeder er Danmarks største udbyder af kreative messer i Danmark. Og fordi de altid har sådan en god opbakning, har de valgt at afholde en KREA-messe i Svendborg. Det sker den 5. marts i Midtbyhallen.

Deres KREA-messe er en unik blanding af udstillere indenfor kunsthåndværk, forhandlere af materialer til kreative projekter, drop-in workshops, arbejdende stande, gratis KREA-borde til børnene og meget mere.

Overalt i Danmark trækker KREA-messerne fulde huse, da krea er populært som aldrig før. Og de tror også, Svendborg bliver en succes. Der er snart allerede udsolgt af stande, selv om det først er den 5. marts.

KREA-messen afholdes den 5. marts kl. 10-16. Entré er kun 40,- og børn under 14 gratis.

FAKTA
TB Markeder er i løbet af tre år blevet Danmarks største udbyder af kreative messer, loppemarkeder og ølmesser i Danmark. Dette er målt på antal gæster, hvor TB Markeder samlet set i hele Danmark har flere gæster igennem sine messer, end nogen andre arrangører.

Konceptet er det samme, uanset hvilken by messen eller markedet afholdes i. Fokus er på en hyggelig og inspirerende dag for hele familien – til fornuftige penge. Fokus på netop dette har gjort, at TB Markeder i dag afholder ca. 35-40 KREA-messer om året spredt ud i hele Danmark. Det er aldrig set før.

TB Markeder holder til i midten af Danmark – Kolding – og er en familiedrevet virksomhed på tværs af generationer. I al sin enkelhed afholder de messer, som de selv ville elske at besøge sammen som familie.