Skip to main content
25. november 2022

To tricktyve fremstilles i grundlovsforhør

Fredag den 25. november kl 11.30 fremstilles to tricktyve i grundlovsforhør ved retten i Svendborg efter flere tricktyverier i hele landet.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Fredag den 25. november kl 11.30 fremstille to tricktyve i grundlovsforhør ved retten i Svendborg.

Der er tale om en 42-årig mand og en 38-årig kvinde på fra Rumænien. De er mistænkt for at stå bag en række tricktyverier i både Jylland, på Sjælland og i Ørbæk her på Fyn. Fyns Politi har bl.a. overvågningsbilleder fra episoden i Ørbæk, der viser, hvordan de mistænkte aflurer en ældre mands pinkode i to forskellige forretninger. Efterfølgende stjæler de hans betalingskort og misbruger det. En årvågen borger bemærker i den forbindelse, at parret kørte fra stedet i en grå Skoda personbil, hvilket ledte politiet på sporet af tricktyvene.

Opfordring til borgerne

Fyns Politi vil i denne anledning gerne opfordre borgerne til at være ekstra opmærksomme på tricktyve, når de om lidt er ude og handle på Black Friday og generelt i julemåneden, der kommer.1) Beskyt din pinkode2) Lad være med at lade dig stresse eller presse af andre. Hvis nogen står for tæt, så bed dem on at tage et skridt tilbage3) Hold mobil, kort og kontanter tæt på kroppen.