Skip to main content
12. januar 2024

Triers Corner byder indenfor til Happy Hour

Selvom julen og nytårets festligheder er overstået, er der stadigvæk masser at glæde sig over hos Triers Corner på Klosterplads i Svendborg.

Af: Isabella Ravn | Foto: Triers Corner

På Triers Corner, et moderne og uformelt værtshus ved Svendborgs knudepunkt, er der nemlig Happy Hour fra onsdag til lørdag og både mellem kl. 16 og 17 og igen mellem kl. 21 og 22.

Hver onsdag og torsdag kan du, udover glade smil, få to ens lækre cocktails til kun 120 kroner.

Bliv mødt med et smil på værtshuset, hvor der er plads til alle

Triers Corner er beliggende lige ved banegården i Svendborg og tiltrækker også mange kunder fra de omkringliggende byer, så måske kan du møde din nabo, selvom du kommer fra Ringe eller Odense.

Den centrale beliggenhed gør baren til det perfekte sted at mødes med venner, kollegaer eller noget helt tredje – og indimellem kommer der også en kendt musiker forbi. Det sker også, at det sydfynske håndboldhold vinder DM (2022 og 2023), og det bliver også fejret på Triers Corner.

Personalet er hjertevarmt og imødekommende, og de har en passion for at skabe den bedst mulige oplevelse for deres gæster. Så uanset om du er på udkig efter anbefalinger til drikkevarer eller bare ønsker at kigge forbi til en sludder, er bartenderne altid klar til at byde dig velkommen med smil og spas.