Skip to main content
26. juni 2024

Tved Boldklub scorer et flot beløb i sponsorstøtte

Tved Boldklub har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 25.000 sponsorkroner.

Af: OK | Foto: OK
PRESSEMEDDELELSE

Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Tved Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 25.281,17 kroner.

Man kan støtte Tved Boldklub ved at tanke hos OK. Det er nemlig OK, der udbetaler pengene til foreningen.

Vi har stor glæde af sponsorsamarbejdet med OK. Det er jo forholdsvis nemme penge, og dem er vi som idrætsforening meget glade for. Ofte skal vi gøre et stort benarbejde for at skaffe sponsorer. De her kommer næsten af sig selv, men vi gør hele tiden en indsats for at få endnu flere til at støtte os ved at få et OK-kort. Pengene fra OK går først og fremmest til udstyr og hjælper på den måde til, at vi kan holde kontingentet nede,  siger Michael Bisbo, der er formand for Tved Boldklub.

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. OK dobler nemlig støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

Når du tanker med OK Kort eller OK-app’en er du med til at støtte lokalsporten. Foto: OK

Fakta:

OK og OK’s sponsorstøtte
  • OK a.m.b.a. er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til intelligent energiovervågning, grøn el og varmepumper.
  • OK er et dansk andelsselskab og ejet af cirka 11.300 kunder og forhandlere
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 2.500 klubber og foreninger over hele landet.
  • Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i en række humanitære organisationer, herunder SOS Børnebyerne, Hospitalsklovnene, Kræftens Bekæmpelse mv.