Skip to main content

AdiosBurger

Hvis du er på udkig efter lækre og smagfulde retter fra det mexicanske og latinamerikanske køkken, så er AdiosBurger stedet at tage hen!

Annoncørbetalt Indhold

I foråret 2024 slog AdiosBurger dørene op Frederiksgade 13 i Svendborg med succes. Restauranten repræsenterer noget nyt og unikt ved at være Sydfyns eneste mexicanske og latinamerikanske restaurant.

Den eneste mexicanske restaurant på Sydfyn 

AdiosBurger går en ny tid i møde med en menu, der fokuserer endnu mere på mad fra det sydamerikanske køkken. På menuen finder du et bredt udvalg af saftige burgere, tacos, burritos, nachosvarianter, quesadillas og milkshakes. 

Restauranten er den eneste mexicanske/latinamerikanske restaurant på Sydfyn. Menukortet er spækket med mange lækre retter, der alle er tilberedt med passion og friske råvarer, der sikrer en skøn smagsoplevelse. Som den eneste af sin slags i mange kilometers radius, er du sikret en unik og anderledes madoplevelse.

Hjemmelavede kvalitetsburgere

Menukortet indeholder intet mindre end over 25 forskellige burgere, der får tænderne til at løbe i vand. Du kan selvfølgelig vælge mellem klassikere som cheeseburger eller forskellige kyllingeburgere. Du kan være sikker på, at du får en anderledes oplevelse, end du er vant til, når du sætter tænderne i en burger fra AdiosBurger. Alle retter er nemlig lavet fra bunden for at sikre den allerbedste smag og friskhed.

Er du ude på at prøve noget nyt, så kan du vælge mellem mange spændende burgervarianter. Prøv for eksempel en Mozzarella ‘N’ Cheese, der er fyldt med sprøde mozerellasticks eller en Cheese ‘N’ Jalapenos, hvis du er til stærk mad. Den indeholder nemlig både jalapenos og chilicheesetops.

Meget mere end burgere 

Selvom det er svært at sige nej til en lækker burger, så er der mange andre velsmagende retter i vente hos AdiosBurger. Vælg mellem et udvalg af sprøde salater, nachos og mere end 10 forskellige friske tacos. Du kan selvfølgelig også få et stort udvalg af pommes fritter og forskellige snacks.

Som noget helt særligt finder du foruden sodavand og andre softdrinks et stort udvalg af skønne shakes. Prøv for eksempel en lækker Avokado Shake eller vælg mellem sødere varianter som blandt andet en KitKat Shake eller klassikere som milkshakes med jordbær eller banan. 

Nyd din mad i den hyggelige restaurant eller bestil det til afhentning eller levering på AdiosBurger.dk. Når du bestiller din mad direkte på deres hjemmeside, så sparer du 15% på din bestilling i forhold til andre dyre platforme.  

Følg også med på deres facebookside, hvor du kan holde øje med gode tilbud og nyheder.  

Kontakt
AdresseFrederiksgade 13, 5700 Svendborg