Skip to main content

BodyGuide Hudplejeinstitut

Gør din hud glad og kom til at ose af overskud hos BodyGuide, der tilbyder behandlinger indenfor hudpleje og skønhed.

Annoncørbetalt Indhold

I centrum af Svendborg kan du komme indenfor til velvære hos BodyGuide Hudplejeinstitut. Her får du professionel pleje og behandling, uanset om du trænger til selvforkælelse i hyggelige omgivelser, eller om du skal have hjælp til en specifik hudproblematik.

BodyGuide ledes af lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut Rikke Møller, der har mere end 26 års erfaring fra skønhedsbranchen med speciale indenfor avanceret hudpleje og hårfjerning. Hele personalet er veluddannet og arbejder professionelt med den personlige service i fokus.

Få nyt liv til dit ansigt

Klinikkens hudbehandlinger kan benyttes af både mænd og kvinder i alle aldre, og de kan hjælpe dig med f.eks. acne, ar, rosacea, pigmentforandringer, rynker og sart hud.

De tilbyder alt fra nærende ansigtsbehandlinger og peelinger til foryngende behandlinger og hårfjerning. Der benyttes produkter og behandlingsmetoder, som effektivt giver synlige resultater, og gennem et samarbejde mellem klienten og kunden kan BodyGuide hjælpe dig til den hud, du ønsker.

Udover behandlingerne fører de en række hudpleje- og make-up-produkter, og de rådgiver dig gerne, så du får de mest effektive produkter til dine behov med hjem.

Lige nu finder du bl.a. det japanske hudplejemærke Sensai hos klinikken, der er hudplejens svar på Rolls Royce. De fører også mærket pHformula, der er resultatorienteret, medicinsk hudpleje, som er med til at reparere og genoprette din hud og holde den sund og modstandsdygtig.

Du kan også få lagt make-up i klinikken eller få farvet bryn og vipper.

Få din drømmekrop

Det er dog ikke kun ansigtet, der er i fokus hos BodyGuide. De tilbyder bl.a. helkropsmassage, hånd- og fodpleje samt manicure og pedicure.

Men et af deres særlige specialer er slankebehandlinger med fedtfrysning og EM BodySculpt. Det foregår ved, at fedtdepoterne først bliver frosset væk, hvorefter Em BodySculpt er med til at stramme kroppen op.

Em BodySculpt arbejder med elektromagnetisk energi, som får musklerne til at trække sig sammen – og på en halv time får du ca. 30.000 sammentrækning svarende til f.eks. 30.000 squats eller mavebøjning.

Metoden bruges også til EMS SædeSculpting, der er opstramning af bækkenbunden og bindevævet omkring blæren. Denne behandling kan være en virkningsfuld hjælp til mænd og kvinder der lider af inkontinens – f.eks. efter en fødsel.

Læs meget mere om de forskellige behandlinger på bodyguide.dk.

Kontakt
AdresseMøllergade 66, 5700 Svendborg