Skip to main content

Café Svend & KreaKnud

På Ramsherred 2 på Torvet i Svendborg ligger et hus, der både rummer familiecaféen Café Svend og den kreative oase, KreaKnud, hvor der er fokus på hygge og nærvær.

Annoncørbetalt Indhold
Café Svend: Familiecafé for alle 

I 2019 åbnede Café Svend, der er en familiecafé med fokus på familiehygge, børneleg og sund mad. Med en hyggelig og uformel atmosfære har caféen skabt rammerne for kvalitetstid med jeres kære. Halvdelen af caféen er indrettet til de mindste med blandt andet legehule, spil og legetøj. Der er selvfølgelig taget højde for, at det skal være nemt at tage på café med de mindste, og derfor er der blandt andet pusleplads, børneborde og meget mere, så I alle kan nyde en hyggelig stund sammen.
Imens I hygger jer, kan I nyde godt af kvalitetsmad lavet af de bedste råvarer og forskellige lækre drikke.

Hos Café Svend er der plads til alle. Så tag baby, bedsteforældre, mødregruppen eller andre, du har kær med på Café Svend, og oplev hygge og kvalitetstid med hinanden.

Læs mere om Café Svend på deres hjemmeside, og følg gerne med på Facebook, hvor I finder kommende begivenheder og forskellige nyheder fra caféen.

KreaKnud: Kreativitet og samvær

Tilbring nogle hyggelige timer med dine kære, mens I skaber minder sammen og laver jeres egne unikke kreationer. KreaKnud er et kreativt univers, hvor I kan udfolde jeres kreative side, imens I nyder en kop kaffe, et glas saft eller et stykke kage. Her kan I male og dekorere keramik eller lave fine smykker med et stort udvalg af perler og vedhæng. 

Det er også muligt at booke selskabslokalet Valdemar til jeres næste arrangement. Lokalet sikrer en hyggelig atmosfære og mulighed for kreativ udfoldelse for dig og dine gæster.
Skab mindeværdige oplevelser med dine nærmeste hos KreaKnud. Læs mere på deres hjemmeside og følg med på Facebook, hvor du kan holde øje med kommende events. Nedenfor kan du se en video fra lokalet:

Hvis du er på udkig efter et sted at tilbringe kvalitetstid med de mindste, mellemste eller ældste, så er Café Svend og KreaKnud stedet at tage hen!

Klik på pilene herunder for at se billeder fra både Café Svend, KreaKnud og Valdemar.