Skip to main content

Car-Care Svendborg

Trænger din bil til professionel pleje? Så kør ind forbi Car-Care Svendborg, der vil tage hånd om din bil, som var den deres egen.

Annoncørbetalt Indhold

På Sydfyn ligger Car-Care Svendborg, der tilbyder professionelle poleringer, coatings og anden bilpleje. Her mødes bilentusiaster om deres passion for biler og detailing. 

Passion for bilpleje

Idéen til at starte en virksomhed, der tilbyder bilpleje, udsprang fra indehaveren Matteos langvarige passion for biler og ikke mindst bilpleje. Matteo har altid nydt at passe sine biler, så de altid står skarpt. Denne passion har han ført videre i sin virksomhed, hvor han i dag tilbyder at passe og pleje andres biler lige så godt, som han plejer sin egen.

Forskellen ligger i detaljen 

Car-Care Svendborg har specialiseret sig i at lave kvalitetspoleringer, keramiske coatings og voksbehandlinger, der både beskytter og får din bil til at fremstå som ny. Når din bil er på værkstedet, så får du en gratis lånebil til din rådighed. Car-Care har sammensat flere forskellige pakkeløsninger til ethvert behov. Se services, pakker og priser på carcaresvendborg.dk.

Et fællesskab og mødested for bilentusiaster

Car-Care Svendborg er for alle – både dem med små biler og dem med store. Dem der selv kan pleje sin bil, men hellere vil have andre til det og dem, der ikke selv kan.

Til dem der gerne vil komme og gå op i deres biler, stiller Car-Care Svendborg deres egen vaskehal til rådighed. Du får adgang til en støvsuger og højtryksrenser, så du rigtig kan kæle om din bil. Det dygtige personale står selvfølgelig klar med råd, vejledning og en god snak om bilpleje. Medbring selv produkter og håndklæder.

Tryg opbevaring 

Hvis du mangler et sted at opbevare din bil, din båd, campingvogn eller andet, så har Car-Care Svendborg en stor udendørs opbevaringsplads, hvor du til en god pris trygt kan lade din ejendel stå.

Følg gerne med Car-Care Svendborgs facebookside, hvor du kan få indblik i hverdagen på værkstedet, deres mange opgaver og sjove indslag. 

Kontakt
AdresseFåborgvej 64, 5700 Svendborg