Skip to main content

Carina Robanke: HR & Ledelse

Få din egen eksterne HR-konsulent. Carina Robanke er kvinden bag firmaet HR & Ledelse. Med en solid erfaring indenfor ledelse er hun klar til at hjælpe dig og din virksomhed med HR-opgaver, ledelsessparring og workshops.

Annoncørbetalt Indhold

Carina Robanke har en baggrund indenfor HR og ledelse. Med langsigtede og effektive løsninger hjælper hun dig og din virksomhed med at skabe positive forandringer.

Tillid og dialog er grundstenene bag Carinas arbejde. Når hun løfter en opgave og skal hjælpe dig med at træffe svære beslutninger, tager hun altid udgangspunkt i ordentlighed. I Carina Robanke får du en ligeværdig og ærlig sparringspartner, der er lydhør overfor dine ønsker og behov, men som også bidrager med sin ærlige mening.

Personale

Mangler du tid til personalesagerne? Husker du at afholde MUS-samtaler? Har du en struktureret pre- og onboarding plan?

Carina Robanke kan gennem sin store erfaring indenfor HR hjælpe dig til at håndtere personalemæssige udfordringer og tage de svære samtaler om sygefravær, manglende performance og opsigelser. Mange af disse uoverensstemmelser kan forebygges ved at lave en personalehåndbog og have en god pre- og onboardingsproces. Det er opgaver, som Carina også kan løfte med dig.

Carina er altså behjælpelig med:

  • Pre- og onboarding
  • Den svære samtale, herunder afskedigelser
  • Personalehåndbog og politikker
  • MUS-samtaler
  • Medarbejdertilfredshed
  • Personalemøder/facilitering
  • Udarbejdelse af Arbejdspladsvurdering (APV) og andre dokumenter, så du kan få Arbejdstilsynet på besøg uden anmærkninger.
Arbejdstilsynets besøg – er du klar?

Er opgaverne mange og tiden knap? Får du lavet din APV? Hvad med den årlige arbejdsmiljødrøftelse? Det er vigtigt at kunne dokumentere det, når myndighederne kommer på besøg, da det er et lovkrav.

Med mange års erfaring med dokumentation af disse lovkrav kan Carina hjælpe dig med at gennemgå områderne. Hun kan fortælle dig, hvor du mangler den nødvendige dokumentation, som myndighederne kræver, mens hun også hjælper dig med at gøre din virksomhed klar til besøg fra selvsamme myndigheder. Du får altså hjælp fra start til slut.

Ledersparring

Mangler du et fortroligt rum, hvor du kan udvikle dit lederskab? Carina Robanke kan give dig sparring på din rolle som leder, så du bliver bedre til at håndtere dilemmaer og tage svære beslutninger. Når du står stærkt som leder, baner du vejen for et godt arbejdsmiljø – ikke mindst for dig selv.

Med Carina vil du få ledersparring, der kan hjælpe dig med at udvikle dig i din rolle som leder. Carina giver dig redskaberne til at håndtere dilemmaer og vanskelige beslutninger.

Workshops og konflikthåndtering

Er du på udkig efter en løsning på de udfordringer, I står overfor? Eller har du oplevelser af, at samarbejdet på arbejdspladsen er gået i hårdknude på grund af uenigheder og sammenstød? Så er det måske på tide at tage del i Carina Robankes workshop. Her vil du få konkrete værktøjer, der kan løse jeres udfordringer på arbejdspladsen.

Du kan også tage dit team med på workshop. Her vil I som team gennemgå en fælles udvikling og forbedre jeres arbejdsmiljø, mens I løser konkrete opgaver eller udfordringer. Workshoppen vil faciliteres af Carina, der også vil stille nysgerrige og udfordrende spørgsmål, der kan styrke jer som arbejdsplads. Når workshoppen er afholdt, vil I stå tilbage med konkrete værktøjer, I kan bruge til at løse udfordringer med det samme.

Du kan læse mere om, hvordan Carina Robanke kan hjælpe dig på virksomhedens hjemmeside.

Kontakt
AdresseGrenvænget 11, 5700 Svendborg