Skip to main content

Clean-Up Service

Mangler du eller din virksomhed hjælp til at få bugt med støvet? Clean-Up Service er et professionelt rengøringsfirma, der gennem 50 år har sikret blanke overflader for både private, erhverv og institutioner.

Annoncørbetalt Indhold

Rengøringsvirksomheden Clean-up Service i Tved kunne i 2023 fejre 50 års jubilæum. Med de mange års erfaring er du sikret en kompetent rengøring af både private hjem og erhverv. Firmaet servicerer hele Fyn og brofaste øer i det Sydfynske øhav. 

Clean-Up Service udvikler sig hele tiden, og tilpasser deres ydelser til nye typer af behov. Derudover holder de sig opdateret på nye metoder til effektiv rengøring. Firmaet arbejder med høje rengøringsstandarder, der sikrer dig et tilfredsstillende resultat hver gang. 

Erhvervsrengøring 

Hvad end det drejer sig om rengøring af skurvogne, klinikker, et kontor eller en fabrik, så kan Clean-Up Service hjælpe. Med 50 års erfaring inden for rengøringsbranchen, er du sikret et skinnende rent resultat. Clean-Up Service har erfaring med mange typer af opgaver, og en rengøringsaftale er altid grundigt tilpasset virksomhedens eller institutionens ønsker og behov. Clean-up Service dækker mange serviceområder indenfor professionel erhvervsrengøring, og påtager sig både små og store opgaver. 

Rengøring i dit private hjem

Mangler du en hjælpende hånd i hverdagen til at få støvsuget i krogene? Clean-Up Service tilbyder også rengøring i private hjem. En privat rengøring kan eksempelvis være hovedrengøring af hjemmet eller tæpperens. 

Rengøring med omtanke for miljøet

Clean-Up Service har klare værdier indenfor bæredygtighed, og de gør sit for at passe på vores fælles miljø. De vælger at bruge produkter, der har Svanemærket hver gang, at det er muligt. Udover at passe på miljøet, anvendes de skånsomme produkter også for ikke at udsætte både medarbejdere og kunder for unødig og skadelig kemi i dagligdagen.

Kontakt indehaver Lars Jørgensen på telefon 40 51 54 05 og hør om, hvad de konkret kan tilbyde netop dig, eller besøg deres hjemmeside, og få mere information om firmaets værdier og ydelser.

Kontakt
AdresseTvedvej 199, 5700 Svendborg