Skip to main content

Click Svendborg

Når du er på udkig efter nyt fotoudstyr i topklasse og gerne vil have kompetent vejledning, så besøg fotoforretningen Click Svendborg.

Annoncørbetalt Indhold

På Gerritsgade 22 i Svendborgs hyggelige gågade finder du fotoudstyrsforretningen Click. Adressen har en lang tradition for at huse fotobutikker, og er i dag Sydfyns førende forretning af sin slags.  

Sydfyns førende fotoforretning 

Personalet er et hold af dedikerede fotoentusiaster, der brænder for sit fag og for at vejlede sine kunder i det helt rette udstyr til deres behov. De har mange års erfaring i branchen, og du er derfor sikret ekspertise og gode råd, når du besøger forretningen.  

Hos Click Svendborg finder du markedets førende mærker indenfor fotoudstyr som Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Tamron, Sigma, Lowepro, Peakdesign, Nanlite, Nisi og mange flere. 

De har et tæt samarbejde med flere af producenterne, og kan derfor give dig den bedste service og support.  

Professionelle fotograferinger  

Gode og professionelle billeder indkapsler både minder og følelser. Hos Click Svendborg kan du få foreviget mindeværdige øjeblikke i forretningens atelier. Her er deres dygtige fotografer klar til at tage alt fra børnebilleder til familiefotografier.  

Hvad end du har behov for hjælp til tekniske udfordringer, en dygtig fotograf, fremkalde billeder eller vejledning i dit næste køb, så besøg Click Svendborg.
Hvis du ikke har mulighed for at besøge butikken, kan du tage et kig på deres deres hjemmeside. Herfra kan du købe alle produkterne med levering til hele Danmark.
 

Kontakt
AdresseGerritsgade 22, 5700 Svendborg