Skip to main content

Dansk Installations Teknik

Hvis du har brug for VVS-, ventilations- eller blikkenslagerarbejde og ønsker service fra erfarne medarbejdere til gode priser, så kontakt Dansk Installations Teknik.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du har brug for hjælp med VVS, ventilation eller blikkenslagerarbejde, eller står med et nybyggeri, der skal have installeret en af disse ting, så skal du kontakte Dansk Installations Teknik.

Med næsten 40 års erfaring har Dansk Installations Teknik udviklet den nødvendige erfaring, der skal til for at være din fortrukne samarbejdspartner ved nybyggeri, både til private og erhverv. De håndterer alle typer opgaver inden for VVS, ventilation og blik og opererer på hele Fyn.

Services

Type- eller rækkehuse – Når du bygger typehuse eller rækkehuse, er Dansk Installations Teknik det oplagte valg til at tage sig af VVS, ventilation og blik. Med næsten 40 års erfaring har de bygget tusindvis af boliger for kunder som HusCompagniet, Eurodan-Huse. Deres erfaring gør at de kan varetage hele processen.

VVS installationer – Deres omfattende erfaring gør dem i stand til at udføre alle typer installationer, herunder fjernvarme, jordvarme, varmepumper, vandinstallationer og meget andet. De rådgiver og finder den bedste løsning for dig. De har stor fokus på energibesparende installationer og har flere miljøskånende løsninger.

Ventilation – Ventilation er afgørende for dit helbred, bygningens tilstand og din økonomi. Dansk Installations Teknik kan hjælpe dig, uanset om du har brug for udskiftning af et naturligt, mekanisk eller balanceret mekanisk ventilationssystem.

Blikkenslagerarbejde – Dansk Installations Tekniks blikkenslagere håndterer alt blikkenslagerarbejde, fra installation af tagrender og tagnedløb til beklædning af kviste, skotrender, skorsten og stern med zink eller kobber.

Garanti for korrekt udført arbejde

Deres erfarne og kompetente montører har mange års erfaring og bliver løbende efteruddannet inden for deres specialer. Dette sikrer, at kunden altid modtager den bedst mulige rådgivning og service.

De rådgiver altid om de mest energieffektive løsninger og leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Dansk Installations Teknik er medlem af TEKNIQ, hvilket garanterer korrekt udført arbejde.

Hvis du har brug for VVS-, ventilations- eller blikkenslagerarbejde og ønsker service fra erfarne medarbejdere til gode priser, så kontakt Dansk Installations Teknik.

Kontakt
AdresseNordre Ringvej 18, 5700 Svendborg