Skip to main content

Energiselskabet Elg

Hos Energiselskabet Elg i Svendborg gør de el både sjovt, grønt og billigt.

Annoncørbetalt Indhold

Kunne du tænke dig at spare penge, mens du hjælper kloden og får et smil med på vejen? Hos Energiselskabet Elg kan det lade sig gøre.

Elmarkedet kan virke uoverskueligt, men hos Energiselskabet Elg i Svendborg gør de en dyd ud at gøre det både grønt, let og billigt at være elkunde.

Hvorfor en elg?

De er godt klar over, at ikke alle finder elpriser og strøm spændende eller sjovt, men det har de prøvet at gøre noget ved. Derfor har de valgt en anden stil end mange andre energiselskaber.

De har en elg som både navn og maskot, fordi de gerne vil ruske lidt op i branchen. Med deres store fokus på grøn strøm, har de valgt elgen, fordi de gerne vil identificere sig som et energiselskab, der er i et med naturen, og som har fokus på bæredygtige løsninger. Derfor kan man se elgen overalt i deres univers.

Gør noget for miljøet, uden at det koster dig ekstra

Elselskabet, der holder til på Møllergade 16, blev grundlagt i 2022 med et mission om at levere 100% certificeret grøn strøm til danskerne fra solen, vinden og andre bæredygtige kilder. Det vil sige, at at du bidrager til en grønnere planet, når du vælger den grønne strøm.

Og selvom det umiddelbart kan lyde som en dyr løsning, er det slet ikke tilfældet. Energiselskabet Elg tilbyder nemlig ‘grøn strøm til sort pris’. Her er prisen på den grønne strøm på niveau med konventionel “sort” strøm, så du kan nyde godt af bæredygtig strøm, uden at det koster dig ekstra.

Udover billig grøn strøm tilbyder Energiselskabet Elg:

  • God kundeservice
  • Gennemsigtighed
  • Godt humør

Du kan læse meget mere på deres hjemmeside, hvor du også kan se deres priser, komme i kontakt med dem og evt. tilmelde dig som kunde.

Kontakt
AdresseMøllergade 16, 5700 Svendborg