Skip to main content

Fynbo Marine

Det er en livslang passion for sejlads og glæden ved det blå hav, der driver værket bag bådforhandleren Fynbo Marine A/S i Svendborg.

Annoncørbetalt Indhold

Svendborg og det sydfynske øhav har en lang historie som Danmarks maritime centrum. Oplev friheden til vands med en båd fra Fynbo Marine, der ejes af  Timmi Gnist, der er lokal sejlentusiast med masser af erfaring. Passionen og interessen startede som barn med mange sejlture, og denne tradition har han ført videre i sin egen familie.

Jon Nielsen på 24  år er partner i firmaet. Ligesom Timmi har han også sejlet hele sit liv. Faktisk solgte Timmi en båd til Jons forældre, da Jon kun var 5 år gammel, og her startede hans passion for bådlivet.

Timmi Gnist & Jon Nielsen, Fynbo Marine

Udover Timmi og Jon består teamet af flere passionerede medarbejdere, der giver dig den rette vejledning og servicering af din båd, der sikrer dig den bedste oplevelse på vandet. Fynbo Marines ønske er at give glæden ved det maritime liv videre og være din troværdige partner, når det kommer til alt indenfor køb, vedligehold og rådgivning. 

Stort udvalg af både og motorer fra verdens topmærker

Fynbo Marine er autoriseret forhandler af nogle af verdens største bådmærker, motorer og tilbehør. Her finder du mærkerne Bayliner, Quicksilver, Mercury, Monterey, Linder og Njord. De har desuden et bredt sortiment af bådtrailere fra Brenderup til ethvert behov.  

Du kan også finde gode både i deres brugtmarked, der giver dig mulighed for at nyde livet på det blå hav til en god pris. Bådene er blevet klargjort og gennemgået af deres tekniker. Alle brugte både er naturligvis testet på vandet for at være sikker på, at alt fungere som det skal. Du kan også regne med fuld garanti, hvad end du har købt en brugt eller spritny båd. 

Service og vinteropbevaring 

Hos Fynbo Marine kan du få serviceret din båd, påhængs- og indenbordsmotor samt drev uanset, hvilket mærke det er. Deres dygtige bådmekaniker og klargøringsekspert sikrer dig optimal service lige meget hvad, der skal laves. De er opdaterede på den nyeste viden og teknologi, så du får en optimal sejloplevelse.

Fynbo Marine tilbyder en pakkeløsning til en fordelagtig pris, hvor de afhenter din båd, opbevarer den sikkert om vinteren og klargører den til sommerens sejlture og monterer udstyr efter dit ønske. Når varmere vejr banker på, leverer de den tilbage, hvorhen du vil, når det passer dig.

Selvom Fynbo Marine har til huse på Sydfyn, så dækker de hele det danske land. Bådforhandleren har åbent på hverdage mellem 8 og 16, men vil hellere end gerne fremvise en båd for dig udenfor den almindelige åbningstid.
Ring på telefon 62 20 70 70 for at lave en aftale.
 

Tag et kig på deres hjemmeside, hvor du kan se alle de både og motorer, de sælger. Følg også med på deres facebookside for at holde dig opdateret på gode tilbud, kampagner og meget mere.

Kontakt
AdressePorthusvej 119, 5700 Svendborg