Skip to main content

Fyns Hypnose og Akupunktur klinik

Leder du efter en dygtig og kompetent hypnotisør på Fyn? Så skal du besøge Fyns Hypnose og Akupunktur klinik.

Annoncørbetalt Indhold

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren hypnotisør på Fyn? Så skal du besøge Fyns Hypnose og Akupunktur klinik.

Her tilbyder de en række forskellige behandlinger, herunder hypnose, som kan hjælpe dig med at overkomme psykiske udfordringer og lidelser ved at fokusere på din mentale tilstand.

Fyns Hypnose og Akupunktur klinik har klinikker i både Odense og Svendborg, så du kan altid finde en afdeling tæt på dig.

Hypnose

Hos Fyns Hypnose og Akupunktur klinik er deres formål at støtte dig i at finde den passende behandling og støtte, der sikrer dig mest mulig livskvalitet og trivsel.

Hypnose kan for mange virke ukendt og en smule mystisk, men det er i sin essens en effektiv metode til at håndtere forskellige udfordringer og lidelser.

Hypnose skaber en alternativ tilgang til at arbejde med nuværende og tidligere problematikker, som adskiller sig fra konventionel samtaleterapi.

Under hypnose kan man omgå det bevidste sinds rutiner, skepsis og modstand mod forandringer. Ved at arbejde med underbevidstheden får man mulighed for at adressere årsagen til diverse problemstillinger.

Terapeuter

Hos Fyns Hypnose og Akupunktur klinik finder du de to kompetente og erfarne terapeuter, Sandra Ros Helgason og Agust Helgi Helgason, som guider dig igennem processen og hjælper dig med at opnå dine mål.

Udover hypnose arbejder Sandra også med Reiki Healing, andre healing metoder, hot stone massage og Access Bars.

Agust er uddannet hypnoterapeut og har omfattende erfaring med behandling af personer med flere diagnoser, misbrugere og deres pårørende. Derudover arbejder han også for Redernes Krisecenter i Odense.

Behandlinger

Fyns Hypnose og Akupunktur kliniks hypnosebehandlinger kan hjælpe dig med rygestop, misbrug, vægttab, stress, traumer, angst, depression, jalousi, smertebehandling, søvnløshed og meget andet.

Klinikken tilbyder desuden moderne akupunkturbehandling, der adskiller sig fra den traditionelle kinesiske medicin.

Den moderne tilgang kombinerer 11 akupunkturmetoder med 22 nye videnskabelige opdagelser og er en kraftfuld metode til at behandle smerter og ubalancer i både krop og sind. Akupunktur kan hjælpe med alt fra rygsmerter og migræne til mave-tarmproblemer og iskiasnervesmerter.

Så hvis du går med nogle udfordringer og er interesseret i at prøve en alternativ behandling fra erfarne og kompetente behandlere, bør du besøge Fyns Hypnose og Akupunktur klinik.

Kontakt
AdresseMøllergade 11, 5700 Svendborg