Skip to main content

Gastropub Børsen

Hvis du er på udkig efter dejlig mad, gode drikkevarer og ikke mindst en hyggelig stemning, så slå din vej forbi Gastropub Børsen i Svendborgs gågade.

Annoncørbetalt Indhold

Gastropub Børsen åbnede for cirka 40 år siden i 1984. Stedet var dengang godt besøgt af sømænd, der kom for at nyde en kold øl.

I dag er Børsen mere end et værtshus, men den gode atmosfære er der endnu. Det er en gastropub, hvor du stadig kan få serveret kolde fadøl, men samtidig forkæle dine smagsløg med veltilberedt mad, gode vine og lækre cocktails

Spisested og bar på samme tid 

Hos Gastropub Børsen kan du for eksempel nyde en dejlig søndagsbrunchbuffet, en lækker frokostplatte og ellers vælge ud fra deres menukort, der bl.a. byder på sandwichs, smørrebrød og sprøde salater, der er kælet lidt ekstra for.

Gastropub Børsen er fuld af oplevelser og god stemning. Når der er en vigtig fodboldkamp i fjernsynet, kan du se den på storskærm. Du kan også opleve livemusik og standup.

Hold dit selskab i en af Børsens hyggelige temastuer 

Hvis der står en fejring for døren, så hold den i en af Gastropub Børsens velindrettede og hyggelige stuer. Vælg mellem Marthastuen, der byder på maritim stemning efter den danske og ikoniske sømandsfilm, Matadorstuen, der emmer af tv-seriens atmosfære eller Mogensenstuen, der er indrettet i den folkekære musiker John Mogensens ånd.

Udover de stemningsfulde omgivelser i stuerne, så sørger Gastropub Børsen for at lave og servere maden til din fest, så du blot kan læne dig tilbage og nyde dagen.

Du kan læse meget mere om Gastropub Børsen, se deres menukort og udforske events på deres hjemmeside.  Her kan du også bestille take away og booke bord.

Kontakt
AdresseGerritsgade 31, 5700 Svendborg