Skip to main content

Hårsmedien

Hårsmedien er din lokale frisør, som siden 2008 har sikret dig en professionel behandling i smukke og rustikke omgivelser.

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Svendborgs Latinerkvarter finder du Hårsmedien, hvis dygtige og kyndige frisører har leveret en professionel service med fokus på forkælelse siden 2008.

Du finder din lokale frisørsalon i en rustik bygning, der engang har været brugt som en smedie – deraf navnet Hårsmedien.

Men det er dog ikke kun lokalerne, som frisørsalonen har overtaget fra den tidligere smedie, som man stadig kan finde spor af i frisørsalonen den dag i dag: Passionen for håndværket er nemlig stadig til stede i den historiske bygning.

Din kreative salon med respekt for håndværket

Hårsmedien er en kreativ salon, og de gør en stor dyd ud af at hjælpe dig med at opnå din ønskede frisure, så du kan finde din personlige stil og lade selvtilliden blomstre.

Salonens dygtige frisører deler alle en fælles stolthed for deres håndværk, og de går alle som én op i den gode kvalitet og service – og det gælder lige fra den kompetente rådgivning til anvendelsen af de korrekte hårprodukter.

Produkter og styling

I Hårsmedien forhandler de også førende hårprodukter til styling og pleje af enhver type hår, hårstil og behov.

Så hvis du mangler et godt råd til pleje eller styling, kan du kigge forbi salonen, hvor det dygtige personale kan guide dig til at købe de rigtige kvalitetsprodukter til dit hår og frisure.

Du kan læse mere om frisørsalonen, deres dygtige personale og udvalg af kvalitetsprodukter her.

Kontakt
AdresseKullinggade 1B, 5700 Svendborg