Skip to main content

Live Culture

Live Culture arrangerer liveoplevelser du sent vil glemme. Lige fra koncerter til shows og comedy – på hele Fyn, for enhver smag.

Annoncørbetalt Indhold

I over 30 år har Live Culture arrangeret koncerter og shows til glæde for hundredtusindvis af fynboer og koncertgæster fra andre dele af landet. Live Culture tiltrækker derudover også publikum fra udlandet grundet deres arrangementer af høj kvalitet med både anerkendte danske og internationale navne, samt nye artister på den kulturelle arena.

Live Culture arrangerer liveoplevelser, der genremæssigt spænder bredt. Både rocknavne, pop, stand-up og sportsevents har været på plakaten gennem årene.

På deres hjemmeside kan du se, hvilke spændende arrangementer, som du kan opleve i den kommende tid.

Live Culture er en uafhængig livearrangør, som arrangerer koncerter, shows og comedy på de spillesteder, der giver bedst mening for både publikum og artister. De er bl.a. kendt for at arrangere koncerterne i Den Fynske Landsby. I Svendborg arrangerer Live Culture blandt andet Olympen Live i Ollerup samt shows og koncerter i Rundbuehallen og på Svendborg Teater.

Olympen Live – feelgood-festival på Sydfyn 

Live Culture er arrangør af Olympen Live, som i 2022 løb af stablen for første gang. Det er en endagsfestival i Ollerup nær Svendborg. Olympen Live er blevet en stor succes med dets stjernespækkede musikprogram og hyggelige stemning i skønne sydfynske omgivelser. I år afholdes Olympen Live lørdag den 24. august 2024 – og du kan sikre dig en billet her.

På festivalen kan du opleve musik fra forskellige genrehylder, fra både fortid og nutid – alle de kendte klassikere og de sprødeste nye hits, så der er helt sikkert musikoplevelser i vente for enhver smag.

Programmet offentliggøres løbende, og du kan se det her. 

 

 

Kontakt
AdresseØrbækvej 350, 5220 Odense SØ