Skip to main content

Mind Social

Mind Social er en konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med mental sundhed og trivsel. Virksomheden har to ben. Dels genoptræner de folk efter hjernerystelse, stress, angst og andet, der belaster hjernen. Dels laver de workshops på arbejdspladser og skoler.

Annoncørbetalt Indhold
Den gode aflevering har rødder i håndbolden

Hos Mind Social arbejder de med Funktionel Hjernetræning. Funktionel Hjernetræning er intenst og legende med rødder i elitehåndboldverden. Firmaet er grundlagt af tidligere landsholdsspiller Ditte Due Andersen (tidl. GOG-spiller). Og det er læring med kroppen forrest, hvor der bruges mus, ketchere og bolde til at skabe en omverden, en travl arbejdsplads, stressende situationer i hverdagen mv.

I en travl hverdag glemmer man nogle gange “den gode aflevering” – det er ikke med vilje – kapaciteten i hjernen er bare optaget af andre ting. Med Funktionel Hjernetræning fås et fælles sprog, der netop fremmer fællesskabet og spiller den enkelte og teamet god.

Metteemilia Nørregaard
Genoptræningshold og workshops – blandt andet i Svendborg

På genoptræningsholdene genoptrænes folk ud af hukommelsesbesvær, lydfølsomhed og lysfølsomhed. De trænes ud af hjernetrætheden, som er en naturlig følge af at have haft en belastet hjerne. Nervesystemet lærer ”ikke at være alert” og at blive i noget, som er svært uden at blive overvældet og trække sig.

Metteemilia Nørregaard er fysioterapeut, partner i Mind Social og træner i Svendborg.

Udover Svendborg trænes der også i København, Odense, Vejle, Esbjerg og Aarhus. Holdene starter tre gange om året – og der trænes i 10 ugers forløb á 1 time om ugen.

I Svendborg kan du komme på et hold, hvor I sammen arbejder jer hen imod en hverdag med mere mentalt overskud. Du får desuden onlineøvelser, så du kan træne videre derhjemme både under dit forløb, og når det er afsluttet.

Vaner og ændret adfærd

Uanset om du er på genoptræningshold eller deltager i en workshop, lærer du at forstå samspillet mellem hjerne, krop og omverden. Refleksioner over egne vaner og handlemønstre fører til læring, aktive valg og ændret adfærd, som du kan bruge fremadrettet i din hverdag.

Et af Mind Socials mottoer er: Du får ikke energi – du skal ta’ energi!

Du kan læse mere om funktionel hjernetræning på Mind Socials hjemmeside, eller du kan følge med på deres Facebookside.

Teamet hos Mind Social
Kontakt
AdresseNyborgvej 4D, 5700 Svendborg