Skip to main content

MontBlanc-Adventure

Drømmer du om en aktiv rejse til De Franske Alper? Lad rejsebureauet MontBlanc-Adventure give dig en uforglemmelig oplevelse.

Annoncørbetalt Indhold

Både sommer og vinter inviterer Charlotte og Roberto Gallina fra Svendborg på aktive rejser i De Franske Alper – 12 timers bilkørsel fra den tyske grænse. I den lille bjergby Les Contamines ved foden af Mont Blanc tager de imod familier, grupper, institutioner og virksomheder. 

Fra december til april står den på ski og fra juni til september er det vandring, cykelferie og adventure. 

Vi brænder for at give andre mennesker en uforglemmelig oplevelse. Det kan vi med hjælp fra bjerget, der minder os om, at der er noget, som er større end os selv. Vores gæster slapper af, mens de giver den gas med ski eller adventure, siger Roberto, der som ung boede i den lille bjergby. Han er dus med området, og de lokale er både venner og leverandører til det Sydfynske rejsebureau Montblanc-Adventure. 

Aktive rejser med lokalt fokus

Charlotte og Roberto mødte hinanden på bjerget og lagde ud med ideen om SommerCamps for hele familien med fokus på, at oplevelsen skal matche den enkelte familie og det enkelte familiemedlem – også med mulighed for, at gæster på tværs af familier kan have det sjovt sammen. Man bor i lejlighed, chalet eller hotel. 

I juli fra uge 28-31 afholdes SommerCamp med rafting, vandring, klatring, badning i bjergsø, hygge på bjerget, lokalmarked, canoying og meget mere. 

Det er her, det sner 

Les Contamines er et helt særligt sted at holde sin skiferie. Det er familierne i byen, der har opbygget ski- og liftsystemet omkring byen med sine 1200 indbyggere. Det er en hyggelig perle, hvor den i familien, der helst er fri for at stå på ski, også kan få sig nogle hyggelige dage. 

Rejse på to hjul

MontBlanc-Adventure arrangerer også cykelferier, hvor ruterne tilpasses forskellige niveauer. Hvis I er en gruppe, der skal afsted, er det muligt at arrangere en følgebil i ægte Tour de France-stil. Cykl rundt om Mont Blanc på mountainbike eller oplev de smukke bjerge på landevejscykel. 

I trygge hænder 

Lad MontBlanc-Adventure stå for det praktiske af planlægningen af din rejse. Hos Charlotte og Roberto er du sikret en personlig service helt i top. Læs mere om aktive rejser i De Franske Alper på MontBlanc-Adventures hjemmeside eller kontakt Roberto på telefon 33 60 84 84 eller e-mail info@montblanc-adventure.com for en uforpligtende snak. 

Kreativ forretningsudvikling

Roberto Gallina er kreativ direktør i rejsebureauet, mens Charlotte Gallina er medejer og kreativ forretningsudvikler i den del af virksomheden, som tilbyder coaching 1:1 og facilitering med fokus på kreativitet som kernekompetence i fremtidens arbejdsliv. Det kan du læse meget mere om på www.peptalk.dk og på Creative-Adventures Facebookside.

Kontakt
AdresseStevneskovvej 23, 5700 Svendborg