Skip to main content

NK Biler

NK Biler er stedet for dig, som søger en brugt bil til en skarp pris eller til dig, som ønsker at sælge og/eller lave en byttehandel.

Annoncørbetalt Indhold

Trænger bilen til en udskiftning, eller er du interesseret i en sikker og nem byttehandel? Så kan NK Biler hjælpe dig med det hele!

NK Biler befinder sig i Svendborg på Porthusvej 129 i Svendborg. Her finder du stedet, hvor du kan få hjælp med alt fra bilreparationer til køb salg og bytte. Ingen opgaver er for store til dem.

Sikker gennemgang af din bil

Om end du skal sælge din egen bil eller ønsker at købe en brugt bil hos NK Biler, så kan du altid være sikker på, at der bliver foretaget en grundig gennemgang af bilen forinden, at salget finder sted. De kan foretage alt fra fejlfinding og synsklargøring til eftermontering m.m.

Stort udvalg af biler og motorcykler

Står du og mangler en bil, som kan dække lige præcis dine behov? Så har NK Biler et bredt udvalg. I din søgen efter din kommende bil eller motorcykel kan du altid være sikker på et højt serviceniveau samt høj ekspertise indenfor området. Dine ønsker og behov er i fokus, så du kører derfra med det helt rette køretøj for dig.

Ønsker du at benytte NK Biler til reparation. køb, salg eller bytte, så vil de hellere end gerne hjælpe dig! Læs mere på deres hjemmeside her og tjek endelig deres store udvalg af biler ud.

Kontakt
AdressePorthusvej 129, 5700 Svendborg