Skip to main content

Nordisk Rekruttering

Nordisk Rekruttering er din sparringspartner, når din virksomhed er på udkig efter de rette medarbejdere eller skal udvikle jer som virksomhed.

Annoncørbetalt Indhold

Med mere end 25 års erfaring er du klædt godt på, når du vælger Nordisk Rekruttering som din sparringspartner. De tilbyder målrettede konsulentydelser med henblik på headhunting, rekruttering og udvikling. 

Kvalificeret sparringspartner 

Som virksomhed er der mange fordele ved at indgå et samarbejde med Nordisk Rekruttering. De tilbyder en bred pallette af ydelser, som forbedrer virksomhedskulturen og opkvalificerer arbejdsstyrken i virksomheder. De kan blandt andet hjælpe med lederudvikling, stresshåndtering, trivselsinitiativer, forandringsledelse, konfliktløsning og outplacementforløb.

Med et omfattende branchekendskab og innovative strategier er din virksomhed godt på vej mod succesfulde resultater.  

Tillid og relationer

Hos Nordisk Rekruttering værdsætter de tillid og samarbejde højt. Derfor er du sikret et dedikeret team, der er lydhør overfor dine behov eller udfordringer. På baggrund af en dybdegående dialog, skræddersyr de en effektiv løsning for din virksomhed.

På vej mod nye muligheder  

Hos Nordisk Rekruttering er de erfarne med at hjælpe folk videre i deres karriere og matche dem med den helt rette virksomhed. De hjælper virksomheder med at finde de rette kandidater til jobåbninger gennem deres online jobportal, kandidatbank, netværk og personlige konsultationer, hvilket giver den bedste grobund for et godt samarbejde.  

Læs meget mere om Nordisk Rekrutterings ydelser på deres hjemmeside.
Her kan du også se, hvilke virksomheder der lige nu søger medarbejdere til spændende stillinger.

Kontakt
AdresseLundevej 6, 5700 Svendborg