Skip to main content

Phønix Tag Fyn

Få et tag i topkvalitet, der holder til fremtidens vind og vejr, med hjælp fra Phønix Tag Fyn, som tilbyder alt i tagpapløsninger over hele Fyn.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Phønix Tag har de i mere end 100 år sørget for, at danskerne har et ordentligt og stabilt tag, der holder vejret ude og varmen inde. Phønix Tag tilbyder tagpapløsninger til alt fra garagen og villaen til de helt store bygningsværker.

I deres afdeling på Fyn får du den samme erfaring og kvalitet, men med et lokalt kendskab og en nærværende service, så hjælpen altid er nær.

Nyt tag

Skal hjemmet eller den nybyggede virksomhed have et helt nyt tag? Phønix Tag Fyn tilbyder erfaren rådgivning, så I sammen kan finde den helt rigtige løsning.

En af de helt store fordele ved at vælge tagpap er, at det har en lang levetid på mindst 50 år, så længe det lægges efter de korrekte anvisninger og vedligeholdes løbende.

Til den nye taglægning er de specialister indenfor:

  • Glatdækning
  • Listedækning
  • Plankedækning
  • Grønne tage

Derudover leverer de totalløsninger til nybyg, hvis taget skal suppleres med f.eks. isolering, brandventilation eller solceller.

Prøv Det Visuelle Hus, hvor du kan se, hvordan de forskellige løsninger vil tage sig ud på dit hjem.

Renovering og reparation

Skal det aldrende tagpap have forlænget levetiden? Hvis du allerede har tagpap på hjemmet, så kan Phønix Tag Fyn sørge for, at det holder den gode stand.

De tilbyder forskellige renovations- og reparationsløsninger, så små og store skader fikses, og fremtidige problemer forebygges. Dertil kan de hjælpe med udskiftning af tagisolering, merisolering, løbende rengøring og eftersyn.

Din pålidelige tagdækker

Hos Phønix Tag Fyn sørger de for, at dit tagprojekt kommer godt i mål, og med i handlen får du desuden 15 års produktgaranti på deres SBS-membraner.

Deres primære ønske er at skabe et tag, som beskytter dig eller din virksomhed i mange år fremover, uanset hvad vejrforholdene byder. Men deres tagdækningsløsninger skal også tage hensyn til vores klima, og derfor kan alle deres produkter bl.a. anvendes i Svanemærket Byggeri.

Læs meget mere om Phønix Tag Fyn på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseLangagergyden 1, 5792 Årslev