Skip to main content

Porto Pires

Porto Pires er dit vindue til Portugals kulinariske skatte, da de er din lokale forhandler af vin og specialiteter hele vejen fra Portugal til Svendborg.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Porto Pires sørger Ana Pires for, at du kan du finde et stort udvalg af vine og specialiteter, der bringer smagen af Portugal hele vejen til Svendborg.

Hun er nemlig vokset op i Portugal og hendes hjerte banker for de autentiske smage i det portugisiske køkken.

Fra de varme himmelstrøg i Portugal har Ana Pires flyttet sig til det kolde sydfynske øhav. Her har hun delt ud af sin passion for Portugals vine og specialiteter i 39 år centralt i Svendborg.

Porto Pires tilbyder indenfor til et stort udvalg af

  • Vine
  • Specialiteter
  • Gavekurve
  • Arrangementer med vinsmagning

Læs hele historien om Porte Pires lige her og bliv inspireret af Anas passion for Portugals vine og specialiteter.

Du kan også besøge dem i deres butik på Møllergade 28, hvorfra du kan blive smittet af Ana Pires’ begejstring og passion. Hun deler gerne ud af sin viden om, hvilke vine og specialiteter du skal prøve til din næste begivenhed, fest eller middag.

Porto Pires fungerer også som en cafe/restaurant, hvor du kan sidde og nyde lækre portugisiske delikatesser og retter, herunder Anas hjemmebagte portugisiske kager, og en varm kop kaffe.

Vinsmagninger med det bedste fra Portugal

Du kan også komme til vinsmagning hos Porto Pires, hvor du kan smage på vine særligt udvalgt af Ana Pires til lejligheden. Køb en billet i butikken og smag på de mange lækre nyheder, Porto Pires har at tilbyde. Og se de kommende arrangementer her.

Har du spørgsmål kan Porto Pires kontaktes på +45 42 41 42 72 eller mail: info@porto-pires.dk.

 

Kontakt
AdresseMøllergade 28, 5700 Svendborg