Skip to main content

Radio Diablo

Gå aldrig glip af opdateringer fra Sydfyn igen med Radio Diablo, din lokale radiostation fyldt med god musik, nyheder og underholdning. 

Annoncørbetalt Indhold

Radio Diablo er hele Sydfyns radiostation, som du kan lytte til hele døgnet rundt, hver eneste dag, hele året. Her bliver du opdateret på alt lige fra lokale og landsdækkende nyheder til vind og vejr, mens du lytter til god musik mellem indslagene.

Der spilles primært hit-orienteret musik, og udover nyhedsindslagene bliver du også opdateret på begivenheder, sport og trafik. Derudover har du også mulighed for at ringe ind og deltage i forskellige konkurrencer i løbet af radioudsendelserne.

Tag Radio Diablo med på farten

Radio Diablo dækker hele Syd- og Midtfyn via forskellige sendemaster samt gennem en række lokale antenneforeninger og kabeldistributører. Du kan derfor lytte med, uanset hvor du befinder dig i det syd- og midtfynske område. Derudover sender de også digital-radio til hele Fyn på DAB+ samt via netradio til hele verden.

Så uanset om du er på farten rundt i den store verden eller befinder dig på kontoret, kan du være sikker på at have din lokale radiokanal som en trofast følgesvend.

Bred lytteskare

Med mere end 50.000 ugentlige lyttere når Radio Diablo ud til en bred og lokalforankret lytterskare.

Lokalradioen er derfor også en unik mulighed for dig som foreningsleder eller erhvervsdrivende, hvis du vil nå ud til en stor gruppe af specialiserede lyttere med et budskab, tilbud eller lignende.

Radio Diablo – mere end din lokale radiostation

Radio Diablo har fingeren på pulsen på hele Sydfyn, og de fokuserer på Svendborg, Langeland, Ærø og Faaborg-Midtfyn kommuner.

Udover de daglige opdateringer om lokalområdet er radiokanalen også engageret i lokale projekter, hvor de ofte støtter op om nye og spændende initiativer i det sydfynske. Derudover støtter de også bredt op om aktiviteter og aktører inden for kultur- og sportsområdet.

Skal du have din lokale nyhedsopdatering og noget godt hitmusik, kan du tune ind via netradioen her.

Kontakt
AdresseVestergade 165D, 5700 Svendborg