Skip to main content

Restaurant Øret

Elsker du god, dansk mad, med et touch af internationale delikatesser, hvor gode råvarer og fornuftige priser er i fokus? Så skal du besøge Restaurant Øret!

Annoncørbetalt Indhold

Restaurant Øret er en fin café og restaurant, som er placeret i naturskønne omgivelser i Svendborg på Vindebyørevej 50.

Stedet byder desuden på små hytter, som er ideelle til 2 personer. Hytterne er placeret i restaurantens smukke have, som emmer af sjæl, atmosfære og hyggelige stunder.

Friske råvarer til fornuftige priser

Med et besøg hos Restaurant Øret er du sikret gode, danske retter lavet med friske råvarer, samt et touch af internationale specialiteter, til fornuftige priser.

Du kan få alt fra en kartoffelmad til en lækker ribeye steak med svampesauce. Find hele menukortet her.

Når restauranten åbner for sommersæsonen 28. marts har de åbent alle dage fra kl. 12-21, hvor du kan vælge mellem deres frokost smørrebrøds-menu fra kl. 12-16, deres aftenmenu fra kl. 17-21 samt deres menu, der gælder hele dagen.

Mangler du et hyggeligt sted at nyde en kop kaffe og et stykke kage, er Restaurant Øret også stedet.

Ægtepar med stor erfaring står i spidsen

Restaurant Øret er drevet og ejet af ægteparret Houda og Bjarne Sandahl, som har mere end 15 års erfaring i branchen og fantastiske kundskaber i køkkenet.

I 2020 trængte ægteparret til en forandring, og deraf startede eventyret. I dag bor ægteparret på stedet, og driver det med den største respekt for dets historie i det lokale miljø, som de er helt forelsket i.

Fest og ophold i hyggelige og charmerende rammer

Hos Restaurant Øret er du altid sikret en god madoplevelse, hvor god mad, friske råvarer, humor og hyggelige rammer går op i en højere enhed.

Skulle du ønske mere end blot en god madoplevelse, så hjælper de også gerne med at planlægge din kommende fest i de skønneste rammer fyldt med charme og sjæl. Læs mere om deres selskabslokale med plads til 50 mennesker her.

Det kan også være, du har lyst til et ophold i deres hytter? Så hjælper de også hellere end gerne med reservationen. Læs mere om udvalget af hytter samt deres studiolejlighed her.

Stedet ligger blot 5 min. fra vandet, og man kan nemt gå en tur i det smukke fredede område Skansen. Her græsser køerne ud til havet, og man får en smuk udsigt over Svendborg og Svendborgsund.

Læs mere på deres hjemmeside her, eller ring til dem på tlf. 22 90 31 32.

 

Kontakt
AdresseVindebyørevej 50, 5700 Svendborg