Skip to main content

Rydahl Byggesagkyndig

Der er mange ting at tage højde for, når man skal købe eller sælge en ejendom. Få hjælp af Rydahl Byggesagkyndig til at gennemgå ejendommen, inden du sætter din underskrift på købsaftalen.

Annoncørbetalt Indhold

August Kristof Larsen har mange års erfaring fra forskellige stillinger og arbejdsområder i byggebranchen. I 2018 gik han selvstændig som byggesagkyndig i Ringe og startede firmaet Rydahl Byggesagkyndig. Den centrale placering gør det muligt for firmaet at dække hele Fyn.

Passion og ekspertise

Siden barnsben har August haft stor interesse i bygningskonstruktioner og håndværk. Selv samme passion driver hans arbejde i dag, og du kan derfor være sikker på, at han med sine mange års erfaring, viden og vilje vil levere ekspertise og kvalitet.

Rydahl Byggesagkyndig tilbyder huseftersyn, byggetekniskgennemgang samt energimærkning af ejendomme for private og boligudlejningsselskaber. 

Tryghed ved salg og køb af ejendomme

Rydahl Byggesagkyndig kan hjælpe dig i forbindelse med køb eller salg af enfamiliehuse, rækkehuse, dobbelthuse, flerfamiliehuse, sommerhuse og landbrugsejendomme. Rydahl er behjælpelig med udarbejdelse af ​tilstandsrapporter, energimærkning, købergennemgang samt byggetekniske-/besigtigelsesrapporter.

August er ekspert i at finde fejl og mangler ved ejendomme, så du som sælger ikke kommer til at hæfte for noget uforudset, eller så du som køber ikke får en slem overraskelse, efter at handlen er afsluttet.

Kontakt August fra Rydahl Byggesagkyndig i dag og hør mere om, hvordan han kan hjælpe dig i din købs- eller salgsproces.

Kontakt
AdresseSelagervej 5, 5750 Ringe