Skip to main content

Skind & Uld

Hos Skind & Uld finder du Danmarks største udvalg af naturlige lammeskind samt en lang række skønne produkter i uld.

Annoncørbetalt Indhold

I Svendborg og Rudkøbing kan du komme indenfor til et slaraffenland af uldvarer. Skind & Ulds to forretninger er fyldt til randen med lammeskind i flere farver og kvaliteter foruden et stort sortiment af tøj, sokker og tæpper i uld.

Skind & Uld solgte sit første skind tilbage i 2005, hvor ejer Mikal Refby fik øjnene op for den lune vare. Siden har der været fart på med besøg på alverdens markeder rundt omkring i landet, flere butikker og en bugnende webshop.

Undervejs har Mikal Refby nørdet løs i lammeskind, uld og garvningsmetoder, så han i dag har helt styr på, hvilke produkter han skal gå efter. En mærkesag hos Skind & Uld er nemlig dyrevelfærd, og derfor forhandler de udelukkende skind fra leverandører med høje standarder og gode vilkår for dyrene.

Langhåret, krøllet eller til den sensitive hud?

Hos Skind & Uld sælger de primært europæiske lammeskind, og særligt tre varianter er altid på hylderne: langhårede, økogarvede skind fra Island, engelske lammeskind og krøllede skind fra gotlandske pelsfår, der er det bedste, du kan få, indenfor lammeskind.

Derudover kan du også købe medicinsk garvede skind, der er kendt for sin gullige nuance. Denne type skind er allergivenlig og bruges ofte som soveunderlag til babyer eller saddelunderlag til heste.

Uld hele året rundt

Udover de mange lammeskind er Skind & Uld leveringsdygtige indenfor nærmest alle former for beklædningsgenstande i uld. I deres store udvalg af sokker finder du et par til enhver anledning; f.eks. til vandreturen, en kold vinteraften i sofaen eller til hverdagsbrug.

Derudover kan du gå på opdagelse i uldtrøjer, tæpper, huer, handsker, veste og meget mere, og selvfølgelig kan du også købe lanolinprodukter til behandling af uld.

Se hele deres lækre sortiment på skindoguld.dk.

Kontakt
AdresseMøllergade 9, 5700 Svendborg