Skip to main content

Spar Nord Svendborg

Hos Spar Nord i Svendborg arbejder de for og med lokalområdet. Her prioriterer de tillid, det personlige møde og smarte løsninger til gavn for hele byen.

Spar Nord er med 60 afdelinger en af landets største banker, og deres historie rækker helt tilbage til 1824. Derfor er deres økonomiske og menneskelige værdier godt rodfæstede, men det gør ikke deres lokale engagement mindre.

Hos Spar Nord i Svendborg arbejder lokale ildsjæle for at borgere og erhvervslivets ønsker og idéer bliver ført ud i livet til fordel for hele byen. Og når forretningen går godt hos Spar Nord, så giver de ud af overskuddet til forenings- og kulturlivet gennem sponsorater og donationer.

Derfor kalder de sig selv for hele byens bank.

Gode relationer og digitale løsninger

Hos Spar Nord er tilliden mellem rådgiver og kunde afgørende for, at I sammen får skabt de bedste og mest bæredygtige løsninger. Derfor prioriterer de altid det personlige møde og den gode relation højt.

Derudover sørger banken for at holde sig ajour med den nyeste teknologiske udvikling, så de kan tilbyde smarte, digitale løsninger, som gør kontakten med banken både nem og tryg for kunden.

Du er altid velkommen til at komme forbi banken på Lerchesvej 2 og høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig.

Kontakt
AdresseLerchesvej 2, 5700 Svendborg