Skip to main content

Stenberg-Burgers & Burger House Marstal

Gourmetburgere lavet af kvalitetsråvarer og serveret med et smil – det er, hvad du kan forvente hos Burger House Marstal og i deres foodtruck, Stenberg-Burgers.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis der er noget, de kan i Stenberg-familien, så er det at lave burgere. De driver både foodtrucken Stenberg-Burgers og burgerrestauranten Burger House Marstal på Ærø.

Deres burgereventyr begyndte i januar 2021, da de overtog Sønderrendens Perle i Marstal, og siden da har de med stor succes drevet stedet som en burgerrestaurant.

Her er burgere et familieforetagende

I Stenberg-familien er det et fælles foretagende at drive virksomheden, og både mor, far, sønner og datter hjælper til i restauranten. De elsker kundekontakten og går op i at yde den bedste service. Derfor møder man dem altid med et stort smil og en frisk kommentar.

Burger House Marstal

I familiens restaurant på havnen i Marstal serverer de burgere, hotdogs og pommes fritter. Burgerne er gourmetburgere med kød af høj kvalitet, og desuden fyldes burgerne med deres egne hjemmedelavede dressinger. Grøntsagerne i burgerne er lokale, når sæsonen tillader det.

Noget af det vigtigste for Stenberg-familien er nemlig, at de kan stå inde for det mad, de laver og serverer. Derfor benytter de kun råvarer af høj kvalitet.

Burger på hjul

I november 2023 købte familien en foodtruck, som de nu kører rundt med. Her kan man også få deres lækre burgere. Primært er det sønnerne Kasper og William og Kaspers barndomsven, Andreas, der står bag disken i foodtrucken.

I løbet af året kan man møde dem og foodtrucken til forskellige festivaler rundt omkring i landet.

Det er desuden også muligt at leje dem og deres foodtruck til f.eks. en fødselsdagsfest, et firmaarrangement eller noget helt tredje på hele Fyn. Her kører de gerne ud og hjælper til at med at skabe en god dag med deres burgere og deres gode humør.

Du kan læse mere om foodtrucken her.

Kontakt
AdresseHavnegade 21, 5960 Marstal