Skip to main content

Sushi Stuen

Hvis du trænger til en spændende madoplevelse bestående af håndlavet sushi i hyggelige rammer, så er det Sushi Stuen i Svendborg, du skal besøge.

Annoncørbetalt Indhold

Forkæl dine smagsløg med det bedste fra det japanske køkken hos Sushi Stuen på Torvet i Svendborg. Her kan du få udsøgt sushi i høj kvalitet, hvor kun de bedste lokale råvarer bliver brugt.

Japansk sushi af høj kvalitet

Allerede i 2011 slog Sushi Stuen sine døre op, og er dermed den ældste sushirestaurant i Svendborg. Sushi Stuen er ikke en kæderestaurant, og du kan derfor forvente mad af meget høj kvalitet og en fantastisk oplevelse, hvor du som kunde er i centrum.

Sushi Stuen tilbyder et moderne take på de japanske sushifavoritter, der udfordrer dine smagssanser. Ét er sikkert, og det er, at du kan forvente sushi af høj kvalitet, der er lavet med kokkenes passion og mange års erfaring – det kan smages! 

Tag plads i den hyggelige sushirestaurant eller gør lidt ekstra ud af aftensmåltidet og tag din sushi med hjem som take away.  

Bestil din take away på Sushi Stuens hjemmeside. Her kan du også lade dig inspirere af deres menukort inden dit besøg. Via hjemmesiden kan du booke bord, hvis du foretrækker at spise i restauranten.

Følg også gerne med på sushirestaurantens facebookside, hvor du kan holde dig opdateret omkring nye lækkerier på menuen og andre nyheder.

Kontakt
AdresseTorvet 5, 5700 Svendborg