Skip to main content

SvendborgEvent

SvendborgEvent er hele byens eventkontor, der siden 2014 har stået bag en lang række events, oplevelser og begivenheder i Svendborg.

Annoncørbetalt Indhold

SVEND Filmdage, Kulturnatten, Open By Night og Biler i byen er blot et par eksempler på events, der har fundet sted i Svendborg i løbet af de seneste par år.

Arrangementerne er alle nogle, der har tiltrukket mennesker og opmærksomhed til byen, men fælles for dem er også, at det lokale eventkontor SvendborgEvent står bag.

Hele byens eventkontor

SvendborgEvent er hele byens eventkontor, der siden 2014 har været drivkraften bag en lang række events i Svendborg.

Bag eventkontoret står en række lokale aktører og netværk, der har slået sig sammen under det fælles mål at skabe et bedre samspil på tværs af arrangementer og interessenter i Svendborg.

Siden dengang har organisationen været med til at stable flere forskellige events på benene samt været involveret i tiltrækningen af nye events af både national og international karakter såsom Dansk Bridgefestival og VM i Cross Triatlon.

Hvis du selv går med en idé til et projekt, event eller lignende, så hjælper SvendborgEvent også gerne private og foreninger med at give et skub i den rigtige retning – hvad enten det er med praktisk hjælp eller en økonomisk håndsrækning.

Søg støtte fra SvendborgEvent

SvendborgEvent arbejder for at understøtte og udvikle Svendborg ved hjælp af oplevelser, events og begivenheder.

Derfor støtter de også gerne projekter, der skaber værdi og er med til at øge kendskabet til Svendborg by.

Så hvis du går med tanken om et projekt, kan du med fordel søge Eventpuljen, hvor du både kan få økonomisk og praktisk hjælp.

SvendborgEvent har også udarbejdet en arrangørguide, så du er godt klædt på til alt lige fra de indledende tilladelser til markedsføring og tilskudsordninger.

Alt dette og mere til kan du læse mere om på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseHavnepladsen 2, 5700 Svendborg