Skip to main content

Sydfyn Cares

Hos Sydfyn Cares har de et mål om at få alle borgere inkluderet på arbejdsmarkedet – også dem med særlige behov. Det skal deres stærke fællesskab og motiverende vikarservice støtte op om.

Annoncørbetalt Indhold

Svendborg Kommune, Virksomhedsporten og Rabbits Cares er gået sammen i Sydfyn Cares. Her ønsker de at samle virksomheder og borgere i kommunen i et udviklende og inspirerende fællesskab med det formål at få endnu flere ud på arbejdsmarkedet.

Sydfyn Cares vil derfor hjælpe, udvikle og løfte både borgere og virksomheder gennem fællesskabende oplevelser, god storytelling om arbejdslivet samt ikke mindst en målrettet og lærerig vikarservice.

VIKARPORTEN

Som en del af Sydfyn Cares er VIKARPORTEN, som er en vikarservice, der er etableret med øje på at inkludere borgere med særlige behov på arbejdsmarkedet. Her kan virksomheder få vikarer på faktura i 1-5 timer om ugen til en bestemt pris pr. time afhængigt af, hvor meget ansvar den enkelte virksomhed selv kan tage for borgeren og dennes støtte undervejs.

Vikarerne har forinden været igennem et klargøringsforløb hos Virksomhedsporten, så de er parate til de nye udfordringer og arbejdsopgaver. Derfor er VIKARPORTEN også klar over, hvad den gældende borger kan udføre af arbejde, og hvilke behov der kan opstå løbende.

For borgerne er VIKARPORTEN til for at give dem kompetenceafklaring og indsigt i muligheder og begrænsninger på arbejdsmarkedet samt personlig udvikling gennem samtaler og konkret arbejde. Målet er, at de undervejs bliver bedre udrustet til at indgå på arbejdsmarkedet til gavn for både dem selv og for virksomhederne.

Få mere information på Sydfyn Cares hjemmeside.

Kontakt
AdresseCentrumpladsen 4, 5700 Svendborg