Skip to main content

Thiele Svendborg

Thiele Svendborg ligger i Møllergade 14 tæt på torvet, og er en del af Danmarks ældste optikerkæde.

Annoncørbetalt Indhold

I butikken møder du Rikke og Maiken, der samlet har mere end 35 års erfaring i brillebranchen. Her kan de tilbyde dig en ærlig og faglig betjening samt hjælp til at finde de helt rigtige nye briller og linser. Synsprøven er gratis, og et sundhedstjek vil i nærmeste fremtid blive et tilvalg, når butiksombygningen og maskinerne er kommet på plads.

Hos Thiele finder du mange forskellige kendte mærker i brillestel og solbriller. De fører eksklusive brands og designs fra blandt andet Tom Ford, Gucci, Saint Laurent, Armani, Escada, Mulberry, Nina Ricci og Boss. Du finder også mærker som RayBan, Police, J.C. Filtenborg samt See 2 See, som er Thieles nye serie, der er lavet af genbrugsplast fra havet.

De har et bredt udvalg i bløde kontaktlinser i forskellige materialer og designs, så der er helt sikkert nogle, der passer til dine øjne og behov.

Det er gratis at prøve linser, netop for at sikre dig det bedste syn og komfort i hverdagen. Det vil altid være sådan, at nogle foretrækker fleksibiliteten i at skifte mellem linser og briller, mens andre udelukkende kun bruger kontaktlinser.

Følg med på Thiele Svendborgs Facebookside, hvor du finder butikkens gode tilbud, nyheder og events. På Thieles hjemmeside kan du booke tid til din næste synstest i Svendborg. Du kan også scanne QR-koden nedenfor og på den måde finde direkte vej til butikken.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til forretningen på 62 21 21 42 eller kigge forbi Thiele Svendborg.

 

Kontakt
AdresseMøllergade 14, 5700 Svendborg