Skip to main content

Villa: Håndværk og kreativitet

Villa er kreativ udvikling på flere felter. Fra udvikling og fremstilling af custom-made fliser til kommunikation, journalistik og coaching.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Villa fusionerer vi håndværkstraditioner med moderne innovation. Vi dyrker flere områder, der hver især bærer vores passion for kvalitet og skønhed. Ét af disse områder er:

Villa Fliser: Skræddersyet håndværk til din bolig eller dit erhvervsdomicil

Villa Fliser er vores stolthed og glæde, hvor vi skaber håndlavede fliser til private og erhvervsprojekter. Vi tror på, at hvert rum fortjener en unik identitet, og derfor skaber vi fliser efter vores kunders ønsker, hvad enten det drejer sig om form, farve eller mønster.

Vi går ikke på kompromis med håndværkets æstetik og kvalitet. Hos Villa Fliser værner vi om historiske håndværksteknikker og fremstiller selv fliserne i vores eget værksted. Vi har endda videreudviklet den historiske fliseteknik i tolagsmetode, så vi i dag også fremstiller specialfliser som hulkehlfliser, kantfliser, skridsikkerhedsfliser og udendørsfliser.

Vores dedikation til høj finish og skræddersyet design sikrer, at kundernes behov altid er i centrum.

Læs mere på www.villafliser.dk

Kommunikation og journalistik: Ordets Kraft

Bag Villa står Helle Fog, en erfaren kommunikatør og journalist, uddannet fra DMJX. Helle er den professionelle partner, når det kommer til at formidle budskaber, hvad end det er gennem hjemmesidetekster, nyhedsbreve eller avisartikler. Hendes ekspertise sikrer, at din virksomheds historie bliver fortalt med klarhed, kreativitet og indlevelse.

Coaching: Vejen til Succes

Helle Fog er også en dedikeret coach med speciale i erhvervs-coaching og personlig udvikling. Hendes fokus på iværksætteri og ledelsesudvikling giver en unik mulighed for at skabe forandringer og nå mål, både på det personlige og professionelle plan. Med Helle som coach får du en støttende og inspirerende partner på vejen mod succes.

Læs mere om kommunikation, journalistik og coaching på www.hellefog.dk

Uanset om det er gennem vores unikke fliser, gennemskrivning af budskaber eller personlig udvikling, er Villa dedikeret til at skabe skønhed, klarhed og værdi for vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Kontakt
AdresseSundbrovej 57, 5700 Svendborg